Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaisten tähdittämän NHL-joukkueen ahdinko kasvaa – Taas tukkaan suurin lukemin

Boston Bruinsin Patrice Bergeron naulasi kaksi maalia Florida Panthersin verkkoon.
AOP

NHL:n alkukauden vahvin joukkue eli Boston Bruins jatkaa kylmäävää menoaan. Bruins nappasi kotonaan jälleen voiton, kun tällä kertaa jalkoihin jäi suomalaisten tähdittämä Florida Panthers. Bruins on käytännössä varmistanut paikkansa NHL:n pudotuspeleissä jo ennen joulua, mutta Panthersille tulee kiire mikäli joukkue haluaa mukaan isoihin tansseihin.

Jim Montgomeryn valmennuksessa täysin uuden ilmeen löytänyt Boston Bruins jatkoi todella kovaa alkukauttaan. Bruins kaatoi tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella kovien odotuksien kanssa kauteen lähteneen Florida Panthersin 7-3 -lukemin.

Ottelussa Bruins karkasi avauserässä jo 3-0 -johtoon ja toisen erän alussa 4-0 -johtoon. Viidessä minuutissa johto kuitenkin hupeni maaliin, kun Panthersin veteraanit löysivät pelivireen ja takoi kolme maalia. Ennen päätöserää kuitenkin Bruins oli jälleen kahden maalin johdossa. Päätöserän puolivälissä Bruinsin pitkäaikainen kapteeni naulasi kaksi maalia ja päätti Panthersin pyristelyt.

– Meidän syvyys voitti tämän ottelun. Me pelasimme läpi illan neljällä kentällä ja tasaviikoin pelataan suurin osa koko peliajasta. Syvyys antoi meille ottelun avauspuolikkaalla mahdollisuuden karata johtoon, kehui Montgomery.

Montgomeryn joukkueen ykköstähtinä ottelussa häärivät ykköskentän supertähdet. Kapteeni Patrice Bergeron vietti ottelussa neljän tehopisteen iltaa, sillä kanadalaistähti syötti joukkueensa neljästä ensimmäisestä maalista kaksi. David Pastrnak iski kauden 21. maalinsa ja Brad Marchand syötti kolme maalia.

Paul Mauricen valmentaman Panthersin maaleista vastasivat Sam Reinhart, Eric Staal ja Carter Verhaeghe. Eetu Luostarinen syötti Verhaeghen kauden 17. maalin. Verhaeghe ja Reinhart viettivät kahden tehopisteen iltaa.

Bruinsin maalilla ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark jatkoi vahvaa alkukauttaan ottamalla voiton eteen 36 koppia. Panthersin maalilla Spencer Knight torjui ottelussa 19 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL