Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelle karmeita uutisia! – Luottopelaaja sivuun loppukaudeksi

San Jose Sharksin Luke Kunin loppukaudeksi sivuun.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva San Jose Sharks sai karseita uutisia. Joukkueen luottohyökkääjä loukkaantui vakavasti ja joutuu sivuun kaukaloista loppukauden ajaksi. Sharksin menestymisen suhteen pelaajan poissaololla ei ole isoa merkitystä. Sharksin mahdollisuudet pudotuspeleihin menivät vain lopullisesti.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks on ollut jo useamman kauden heikommissa kantimissa. Sitä joukkue on myös tällä kaudella. Sharks on voittanut alkukauden aikana vain kymmenen ottelua ja kuudesti joukkue on hävinnyt vasta jatkoajan jälkeen. Kymmenestä voitosta seitsemän on tullut varsinaisen peliajan kuluessa.

Nyt Sharksin kausi sai lopullisen iskun, kun joukkueen luottohyökkääjä Luke Kunin loukkaantui. Kunin tuhosi polvensa viikko sitten pelatussa ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Kunin on käynyt onnistuneessa ACL-jänteen leikkauksessa ja on sivussa koko loppukauden. Toipumisaika leikkauksesta on noin kuudesta kahdeksaan kuukautta, joten hyvin onnistuneella kuntoutuksella Kunin on mukana kaukalossa, kun ensi syksynä pelit jälleen käynnistyvät.

25 vuotta joulukuussa täyttänyt yhdysvaltalaishyökkääjä on Minnesota Wildin ykköskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Wild poimi Kuninin koko varaustilaisuuden 15. pelaajana. Kunin teki kesällä kahden vuoden mittaisen sopimuksen Sharksin kanssa, jonka arvo kaudesta on 2,75 miljoonaa dollaria. Sopimuksen päättyessä Kunin on rajoitettu vapaa agentti.

Urallaan oikealta laukova hyökkääjä on pelannut NHL:ssä 282 ottelua ja iskenyt näissä 106 tehopistettä. Ennen loukkaantumistaan Kunin oli tällä kaudella iskenyt 31 otteluun viisi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL