Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-joukkue teki kovan kiinnityksen! – ”Lupaa hyvää tulevaisuutta”

Edmonton Oilersin maalivahti Stuart Skinner teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:n ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Edmonton Oilers on tehnyt merkittävän sopimuksen tulevaisuutensa kannalta. Oilers on kiinnittänyt pitkään organisaatiota palvelleen pelaajan kolmen vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, joka helpottaa organisaation tulevaisuuden kuvioita merkittävästi.

Edmonton Oilersin GM Ken Holland on tehnyt erinomaisen jatkosopimuksen. Holland on tehnyt kolmen vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaismaalivahti Stuart Skinnerin kanssa. Skinner on Oilersin omia varauksia ja saanut vasta tällä kaudella kunnon mahdollisuuden NHL:ssä. Skinnerin sopimuksen arvo kautta kohden on 2,6 miljoonaa dollaria.

Isokokoinen 193 senttiä pitkä kanadalaismaalivahti on kaiken lisäksi oman kylän kasvatti. 24-vuotias Skinner on syntyjään Edmontonista. Oilers varasi maalivahdin kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa kolmannella kierroksella. Oilers käytti varaukseen vuoron 78.

NHL:ssä maalivahdille on tähän mennessä kertynyt vaivaiset 33 ottelua kokemusta ja näissä Skinner on torjunut yhteensä 17 voittoa. AHL:ssä viimeisen kahden kauden aikana kertyi 66 ottelua ja näistä voittoon päättyi 42.

Tällä ja tulevilla kausilla Skinner jakaa Oilersissa torjuntavastuun Jack Campbellin kanssa. Campbell saapui Oilersiin viiden vuoden mittaisella sopimuksella kesällä Toronto Maple Leafsista. Campbell tienaa kaudesta viisi miljoonaa dollaria. Kolmella seuraavalla kaudella Oilers käyttää maalivahteihin siis 7,6 miljoonaa dollaria, mikä on hyvin edullinen summa kahdesta hyvästä maalivahdista, mitä NHL-joukkueet tarvitsee nykyisin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL