Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Sveitsiltä mahtava nousu, Tre Kronor lopulta voittoon

Marcus Sörensen Ruotsin paidassa.
AOP

Jääkiekkokauden toinen Euro Hockey Tourin turnaus on polkaistu käyntiin. Tämä turnaus pelataan Venäjän sijaan Sveitsissä. Turnauksen kuudesta pelistä viisi pelataan Fribourgissa. Suomi avasi oman turnauksensa Helsingissä pelatussa ottelussa Tshekkiä vastaan. Myöhemmin torstaina Sveitsi ja Ruotsi avasivat omat turnauksensa keskinäisellä ottelulla.

Sveitsi nousi hienosti Ruotsia vastaan tappioasemasta tasoihin torstain myöhäisillan ottelussa, mutta Ruotsi nappasi pisteen jatkoaikamaalilla 3-2 -lukemin.

Ruotsin sankariksi nousi Fribourgissa tällä hetkellä kiekkoileva Marcus Sörensen, joka ohitti jatkoajan neljännellä minuutilla Sveitsin maalilla pelanneen Ludovic Waeberin. Zurich Lionsia Sveitsin NL-liigassa edustava 26-vuotias maalivahti torjui ottelussa 25 kertaa.

Ruotsin kahdesta muusta maalista ottelussa vastasivat Jacob de la Rose ja Jesper Olofsson. De la Rose syötti myös entisenä NHL-hyökkääjänä entisen NHL-hyökkääjä Sörensenin maalin. De la Rose kiekkoilee tällä hetkellä Sörensenin tavoin Fribourgissa. Olofsson pelaa Biel-Biennessä, NL-liigassa. Ruotsin maalilla voiton torjui Linköpingissä pelaava Marcus Högberg torjui ottelussa huimat 44 kertaa. NHL:ssä Högberg on edustanut ennen Ruotsiin paluutaan Ottawa Senatorsia.

Damian Riatin ja Dean Kukanin nimiin. Kukan iski ottelun tasoitusmaalin ajassa 59.16. Kukan pelasi viime kaudella vielä NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin riveissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut