Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonat todellisen haasteen eteen! – Sveitsin EHT-turnaus jatkuu

Suomen Elmeri Eronen.
AOP

Sveitsin Fribourgissa pelattava Euro Hockey Tourin toinen turnaus jatkuu kahdella ottelulla lauantaina. Turnauksen isäntäjoukkue Sveitsi kohtaa omassa ottelussaan Tshekin. Suomi saa turnauksen toisessa ottelussaan vastaansa Ruotsin. Leijonia odottaa kova haaste, sillä Ruotsin joukkue on todella laadukas.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue saa lauantaina todella kovan haasteen eteensä Sveitsin Euro Hockey Tourin turnauksessa. Leijonat kohtaa lauantaina kello 14.30 alkavassa ottelussa Ruotsin. Ruotsin maajoukkue on täynnä laadukkaita pelaajia niin SHL:stä kuin Sveitsin NL-liigasta.

Ruotsi kaatoi turnauksen avausottelussaan Sveitsin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Tuossa ottelussa entiset NHL-hyökkääjä Jacob de la Rose ja Marcus Sörensen kantoivat joukkueensa voittoon. Kummallekin hyökkääjälle merkittiin ottelussa tehot 1+1. Avauspelissä Ruotsin maalilla torjui Marcus Högberg, joka torjui ottelussa 33 laukausta.

Suomea vastaan Ruotsin maalilla pelaa kaikille suomalaisille tuttu ruotsalaismaalivahti eli Anders Lindbäck. Lindbäck pelasi Helsingin Jokereissa KHL:ää viime vuosina ja on edustanut myös Tampereen Ilvestä NHL:n työsulkujen aikana. Tällä hetkellä Lindbäck pelaa SHL:n huippuseura Brynäsin maalilla.

Suomi pelasi turnauksen avausottelun torstaina Helsingissä Tshekkiä vastaan. Tuossa ottelussa Jalosen valmentamat Leijonat olivat merkittävästi hallitsevampi osapuoli, mutta Tshekki vei kolme pistettä mukanaan. Suomelta maalinteossa onnistuivat puolustaja Elmeri Eronen ja kokenut keskushyökkääjä Joonas Kemppainen.

Karjala-turnauksessa joukkueet kohtasivat toisensa Turussa ja tuolloin Suomi oli parempi 4-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat