Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmaiseva takaisku! – Kaksi huippupelaajaa loukkaantui

Pittsburgh Penguinsin Jason Zucker.
AOP

NHL:ssä hurjaan jouluvireeseen noussut Pittsburgh Penguins koki karmeita menetyksiä. Joukkueen kaksi äärimmäisen tärkeää pelaajaa loukkaantui ja ovat sivussa arviolta todella pitkään. Toinen pelaajista on kärsinyt viime vuosina jo enemmänkin loukkaantumisista ja tämä kausi ollut taas parempi, kun hyökkääjä on pysynyt terveenä.

Mike Sullivanin valmentamalle Pittsburgh Penguinsille tuli karmaisevia uutisia. Joukkueen loistava laitahyökkääjä Jason Zucker ja viime kesänä hankittu puolustaja Jeff Petry ovat loukkaantuneet. Zucker kärsii alavartalovammasta ja Petry ylävartalovammasta.

Ensimmäisten arvioiden perusteella Petry tulee olemaan kauan sivussa, kun taas Zuckerin tilanne on parempi. Kumpikaan pelaaja ei tarvitse leikkaushoitoa vammaansa.

Zucker teki alkukauden 27 otteluun 20 tehopistettä ja Petry 28 otteluun 12 tehopistettä.

– Meillä on paha olo Zuckerin takia. Hän on pelannut todella hyvin tällä kaudella ja pystynyt löytämään vireensä, mikä hänellä. Hänelle on vaan tuottanut vaikeuksia pysyä terveenä heti siitä asti, kun hän siirtyi Penguinsiin. Toivottavasti emme joudu tulemaan toimeen pitkää aikaa ilman häntä, kommentoi päävalmentaja Sullivan.

Edellisestä 12 pelistään kymmenen voittanut Penguins jatkaa seuraavaksi Florida Panthersin ja Carolina Hurricanesin vieraaksi. Organisaatio kutsui hyökkääjä Drew O’Connorin ja puolustaja Mark Friedmanin AHL:stä ylös NHL:n puolelle.

– Molemmat ovat pelanneet todella hyvin. Kumpikin on ollut Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin parhaimpia pelaajia, kehui Sullivan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL