Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on karmeaa epäonnea! – NHL:n tähtihyökkääjä loukkaantui

Detroit Red Wingsin kapteeni Dylan Larkin.
AOP

Vahvaa nousua kohti NHL:n pudotuspelejä tällä kaudella tehnyt Detroit Red Wings sai karmaisevia uutisia. Joukkueen pitkäaikainen kapteeni ja tämän kauden ehdoton ykköstähti on loukkaantunut. Hyökkääjän poissaolon pituudesta ei ole vielä varmuutta.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings sai karmaisevan uutisen. Joukkueen kapteeni ja tähtihyökkääjä Dylan Larkin loukkaantui. Larkin sai kiekon käteensä Carolina Hurricanesia vastaan pelatussa ottelussa. Yhdysvaltalaistähti oli blokannut Hurricanesin pelaajan laukauksen Red Wingsin 1-0 -lukemin häviämässä ottelussa. Red Wings kutsui ruotsalaishyökkääjä Elmer Söderblomin AHL:n puolelta NHL:n.

Larkin on ollut tällä kaudella Steve Yzermanin johtaman joukkueen kantava voima. Viimeistä kauttaan nykyisestä sopimuksestaan pelaava keskushyökkääjä on tehnyt alkukauden 27 otteluun yhteensä 27 tehopistettä ja näistä kymmenen on maaleja. Larkin jakaa joukkueen sisäisen maalipörssin kärkipaikan yhdessä tshekkilaituri Dominik Kubalikin kanssa, joka saapui vapaana pelaajana organisaatioon kesällä kahden vuoden mittaisella sopimuksella.

26-vuotiaalla Larkinilla on tämän hetken kausipalkka 6,1 miljoonaa dollaria. Hyökkääjä teki voimassaolevan viiden vuoden mittaisen sopimuksen Ken Hollandin ollessa Red Wingsin GM:nä vuonna 2018. Tämän kauden otteet tietävät Larkinille todella kovaa palkankorotusta, mutta tällä hetkellä tiedot ovat sellaisia, että Yzerman ei olisi valmis antamaan ainakaan yli kymmentä miljoonaa kaudesta yhdysvaltalaistähdelleen.

Waterfordin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva Larkin on Red Wingsin ykköskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Urallaan hyökkääjä on pelannut NHL:ssä 532 ottelua ja tehnyt näissä 385 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL