Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ltä huolestuttavia uutisia! – Tietyt organisaatiot pahoihin ongelmiin

Gary Bettman NHL:n komissaari.
AOP

NHL:ssä on käynnissä joulukuinen seurajohtajien kokous. Näissä tapaamisissa jokainen seurajohtaja ja sarjan johtajat istuvat saman pöydän ääreen keskustelemaan operatiivisista asioista. NHL:ssä on viimeisten kausien aikana ollut isona aiheena raha kuten aina ja tämän myötä pelaajien palkat. 

Korona sotki pahasti koko maailmaa, mutta sama tapahtui myös NHL:lle. NHL meni kesken kauden 2019-20 kiinni ja pelit pelattiin kesällä erikoisolosuhteissa läpi. Seuraava kausi oli vain 56 ottelun mittainen ja tähän päälle pudotuspelit. Viime kausi oli ensimmäinen normaali 82 ottelun runkosarja pariin vuoteen. Tänä vuonna NHL:ssä on palattu täysin päiväjärjestykseen, kun kaikissa halleissa saa olla täydet katsomot jos vaan yleisöä riittää ja sarjakausi alkoi tuttuun tapaan lokakuun toisella viikolla.

NHL:n suuri johtaja Gary Bettman antoi syksyllä varovaisen toiveikkaan ennustuksen, että NHL:n palkkakatto lähtisi ensi kaudeksi reiluun nousuun. Bettman puhui siitä, että palkkakatto nousisi nykyisestä 82,5 miljoonasta dollarista jopa 88 miljoonaan dollariin. Nyt Bettman onkin vetänyt jarrusta. 30 vuotta NHL:n suurena johtajana toiminut Bettman kertoi, että pelaajat eivät ole saaneet maksettua velkaansa omistajille takaisin kuten on odotettu, ja NHL:n tulot ovat jäämässä syksyn ennustetta alhaisemmaksi.

Bettman arvioi, että pelaajat olisivat vielä noin 70 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria velkaa omistajilleen ja tämä tulisi maksaa pois ennen reilumpaa palkkakaton nousua. Bettman piti silti vielä portin auki tulojen nousulle loppukauden osalta.

Mikäli palkkakatto ei ensi kaudeksikaan nouse kuin miljoona dollaria, niin muutamat joukkueet tulevat olemaan isoissa ongelmissa. Näitä ovat muun muassa Edmonton Oilers tai Florida Panthers.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL