Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Nyt se on varmaa! – NHL:n todellista supertähteä kaupataan toisaalle

Vancouver Canucksin Bo Horvat vapautumassa markkinoille.
AOP

NHL-kauteen uudessa valmennuksessa ja todella suurin odotuksin lähtenyt Vancouver Canucks on ollut yksi suurista pettymyksistä. Hyvän rakenteen omaava Canucks pelasi runkosarjan alusta todella heikosti ja hävisi heti seitsemän peliä putkeen. Tämän jälkeen joukkue on pelannut jo paremmin, mutta silti pudotuspelit tulevat olemaan työn takana. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen tähtihyökkääjä on tarjolla vaihtokaupassa.

NHL:ssä Bruce Boudreaun valmennukseen kesken viime kauden siirtynyt Vancouver Canucks on kääntymässä myyntihommiin. Canucks on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonan kuudennella sijalla ja joukkueella on koossa 27 pistettä. Suoraan pudotuspelipaikkaan on matkaa tällä hetkellä kahdeksas pistettä. Viimeiseen villikorttipaikkaan on ero vain neljä pistettä, mutta se on huono vertailukohde.

Canucks on yrittänyt saada viime aikoina tehtyä jatkosopimusta kapteeninsa Bo Horvatin kanssa. Horvat on hakemassa pitkää kahdeksan vuoden mittaista sopimusta lähes yhdeksän miljoonan dollarin kausiansioilla, mutta tähän leikkiin ei Canucks ole ilmeisesti valmis lähtemään. Horvat oli palauttanut edellisen tarjouksen takaisin toimistolle välittömästi, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Tuorein tieto Canucksin sisältä tietää kertoa, että organisaation GM Patrik Allvin etsii tällä hetkellä potentiaalista kauppakumppania, joka olisi kiinnostunut Horvatin palveluksista. 20 maalia alkukauteen tehnyt huippusentteri ei ole irtoamassa halvalla.

NHL:stä tiedetään ainakin Colorado Avalanchen, Dallas Starsin ja Toronto Maple Leafsin olevan hyökkääjän perässä. Todennäköisesti kauppa vaatii välittömän jatkosopimuksen Horvatin ja uuden seuran välille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL