Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Teemu Selänteeltä kaiho toive! – Onko tässä suomalaisen NHL-tähden uusi seura?

Nashville Predatorsin Eeli Tolvanen NHL:n siirtolistalla.
AOP

NHL:stä tuli suomalaisittain todella mielenkiintoinen uutinen ulos sunnuntaina. Nashville Predators on päättänyt siirtää suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen NHL:n puolelta AHL:n. Tolvasella on voimassaolevaa sopimusta jäljellä yli kaksi vuotta, joten hyökkääjän uskotaan siirtyvän ilmaiseksi johonkin toiseen organisaatioon. Suomen kautta aikain kovin NHL-kiekkoilija Teemu Selänne esitti kaihon toiveen Tolvasen uudesta seurasta.

NHL:stä kuului kummia sunnuntaina, kun Nashville Predators tiedotti asettaneensa suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen ”waivers-listalle”. Tolvanen lähettiin siis AHL:n, mutta hänen täytyy siirtyä AHL:n NHL:n siirtolistan kautta, josta mikä tahansa joukkue saa vapaasti poimia suomalaisen riveihinsä.

23-vuotias Tolvanen on Predatorsin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Predators poimi hyökkääjän vuorolla 30. Urallaan suomalainen on paukuttanut NHL:ssä 135 otteluun 25 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä. Tällä kaudella Tolvanen on tehnyt 13 otteluun neljä tehopistettä.

Viime kaudella suomalainen allekirjoitti kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Predatorsin kanssa, jonka arvo on 1,45 miljoonaa dollaria kaudesta. Sopimus on siis todella edullinen etenkin Tolvasen lunastamattomaan potentiaaliin nähden.

Stanley Cupin Anaheim Ducksissa vuonna 2007 voittanut suomalainen kiekkolegenda Teemu Selänne pohti Twitterissä, että Ducks voisi olla joukkue, joka Tolvasen poimisi riveihinsä. Ducks on NHL:n sarjataulukon viimeisenä tällä hetkellä ja pääsee ensimmäisenä poimimaan Tolvasen mikäli niin haluaa.

Mikäli Tolvanen päätyy Ducksiin, niin joukkueessa on tarjolla kahdesta kärkikentästä loistava pelipaikka, jossa tulostakin voisi syntyä. Esimerkiksi ykköskentässä Troy Terry ja Trevor Zegras pystyisivät ruokkimaan Tolvasta todella hyvin nykyisen Adam Henriquen sijaan, joka pelaa kentässä puhtaasti puolustusroolin takia.

NHL-podcast Kaukosenlaidalla on julkaissut maanantaina tuoreen jakson, jossa käsitellään muun muassa NHL-tähtien hirmuvirettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL