Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiyllätys kävi toteen! – Tässä on Eeli Tolvasen uusi NHL-seura

Eeli Tolvanen jatkosopimukseen Predatorsin kanssa.
AOP

NHL:ssä tapahtui todella yllättävä siirto, kun Nashville Predators lähetti suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen AHL:n puolelle. AHL:n ei Tolvasen matka koskaan jatkunut, sillä suomalaishyökkääjälle löytyi ottaja NHL:n siirtolistalta. Uusi joukkue on todella kova yllätys, sillä tämä joukkue löytyy NHL:n kärkipäästä eikä pohjalta.

Nashville Predatorsissa NHL-uransa ensimmäiset vuodet kiekkoillut Eeli Tolvanen siirtyy Seattle Krakenin riveihin. Kraken poimi suomalaisen NHL:n siirtolistalta. Predators lähetti suomalaisen AHL:n, mutta ennen AHL:n siirtymistä hyökkääjän olisi pitänyt läpäistä NHL:n siirtolista, mutta näin ei käynyt. Tolvasen poimittuaan Kraken lähetti laitahyökkääjä Karson Kuhlmanin AHL:n. Kuhlmanin on läpäistävä NHL:n siirtolista.

23-vuotias Tolvanen on Predatorsin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Predators poimi hyökkääjän vuorolla 30. Urallaan suomalainen on paukuttanut NHL:ssä 135 otteluun 25 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä. Tällä kaudella Tolvanen on tehnyt 13 otteluun neljä tehopistettä.

Viime kaudella suomalainen allekirjoitti kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Predatorsin kanssa, jonka arvo on 1,45 miljoonaa dollaria kaudesta. Sopimus on siis todella edullinen etenkin Tolvasen lunastamattomaan potentiaaliin nähden.

Krakenin riveissä pelaa ennestään yksi suomalainen, kun Joonas Donskoi edustaa organisaatiota. Donskoi ei ole ylävartalovamman takia pelannut peliäkään tällä kaudella NHL:ssä tai muuallakaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL