Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n supertähti vapautumassa siirtomarkkinoille! – Hylkäsi naurettavan tarjouksen

Vancouver Canucksin kapteeni Bo Horvat hylkäsi sopimustarjouksen.
AOP

Vastikään 600 ottelua urallaan täyteen saanut Vancouver Canucksin kanadalaiskapteeni Bo Horvat on vapautumassa siirtomarkkinoille. Canucks on tarjonnut Horvatille jatkosopimusta, mutta kanadalainen on eri lähteiden mukaan lähettänyt tarjouksen bumerangina takaisin Canucksin toimistolle. Mikäli Horvat vapautuu siirtomarkkinoille, niin hyökkääjä tulee olemaan tavoitelluimmista pelaajista helmi-maaliskuun siirtotakarajalla.

Bruce Boudreaun valmentama Vancouver Canucks on pelannut alkukauden NHL:ssä todella pahasti alakanttiin. Canucks aloitti kauden pitkällä tappioputkella, mutta on parantanut sittemmin otteitaan.

Yksi Canucksin alkukauden positiivisimmista yllättäjistä on ollut joukkueen kapteeni. 27-vuotias kanadalaishyökkääjä Bo Horvat pelaa uransa parasta kautta ja se ei varsinaisesti yllätä, kun hyökkääjän nykyinen sopimus on katkolla kesällä.

Vastikään 600 ottelua NHL:ssä täyteen saanut Horvat on alkukauden 28 otteluun tehnyt hurjat 20 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Maalimäärä on kova, sillä ennen tätä kautta Horvat on parhaalla NHL-kaudellaan tehnyt 31 osumaa ja tämä syntyi viime kaudella 71 otteluun.

Uransa parhaalla kaudella hyökkääjä on tehnyt runkosarjassa 61 tehopistettä. Tämä tapahtui kaudella 2018-19.

Canucksin toimistolla on taistelu käynnissä siitä, mikä Horvatin tulevaisuus on organisaatiossa. GM Patrik Allvin haluaisi varmasti kapteeninsa jatkavan organisaation palveluksissa, mutta tuore sopimustarjous on ollut säälittävä.

Paikallistoimittaja Rick Dhaliwalin mukaan Allvin olisi tarjonnut Horvatille uutta sopimusta, mutta tämä ei ollut kanadalaisen mieleen, jonka tiedetään haluavan 8,5-9 miljoonan dollarin kausiansioita seuraavalla sopimuksellaan. Horvat tavoittelee maksimimittaista kahdeksan vuotista sopimusta.

Tällä hetkellä Horvat tienaa 5,5 miljoonaa dollaria kaudesta. Ensi kaudeksi Canucksilla on palkkakatossa tilaa reilusti yli 13 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL