Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n viikon tähtenä todellinen yllätysnimi! – Takana fantastinen viikko

Washington Capitalsin maalivahti Charlie Lindgren.
AOP

NHL:ssä on jälleen pelattu yksi viikko runkosarjaa. Nyt runkosarjasta on takana vajaat 30 ottelua ja NHL:n pudotuspelijoukkueita alkaa vahvistumaan entisestään. Menneellä peliviikolla myös eri pelaajat nousivat esiin tehojen myötä. Tällä kertaa viikon ykköstähdeksi valittiin todellinen yllätysnimi.

NHL:ssä on takana yhdeksän viikkoa runkosarjaa. Yhdeksännen peliviikon ykköstähti oli Washington Capitalsin yhdysvaltalaismaalivahti Charlie Lindgren. Kakkostähdeksi valittiin Buffalo Sabresin ykkössentteri Tage Thompson, joka on ollut hurjassa iskussa läpi alkukauden. Kolmostähti päätyi Toronto Maple Leafsin ruotsalaishyökkääjä William Nylanderille, joka etenkin loppuviikosta oli hurjassa iskussa.

Capitalsin Lindgren nousi todellisena yllättäjänä ykköstähdeksi. Yhdysvaltalaismaalivahti torjui viikon neljästä pelistä jokaisesta voiton Capitalsille ja piti joukkueen ohuet saumat NHL:n pudotuspeleihin hengissä. Oikeassa kädessään hanskaa pitävä maalivahti torjui voitot 94,9 torjuntaprosentilla. Päästettyjen maalien keskiarvo oli huikea 1,5. Capitals on tällä kaudella kerännyt 32 pistettä ja on pisteen päässä NHL:n itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Kakkostähdeksi valittiin Sabresin Thompson, joka iski jo toista kertaa tällä kaudella kuuden tehopisteen ottelun. Kuusi tehopistettä syntyi joukkueen tyylikkäässä 9-4 -vierasvoitossa Columbus Blue Jacketsista, kun yhdysvaltalainen takoi tehot 5+1. Koko viikolla hyökkääjä teki kolmeen otteluun tehot 5+2.

Viikon kolmostähti meni Nylanderille, joka iski kolmeen otteluun seitsemän tehopistettä. Ruotsalaishyökkääjä takoi tehot 2+3 viikon viimeisessä ottelussa, kun Maple Leafs kaatoi Calgary Flamesin kotonaan 5-4 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL