Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Eeli Tolvasen hylänneelle NHL-seuralle ikäviä uutisia! – Kaksi merkittävää pelaajaa sivuun

Nashville Predatorsin Alexandre Carrier.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Nashville Predators kärsii ikävistä loukkaantumisista. Joukkueen puolustuksesta puuttuu jatkossa kolme todella merkittävää pelaajaa. Se hankaloittaa merkittävästi Predatorsin, joka haluaisi lisää pisteitä nopeasti, jotta ero pudotuspeleihin ei kasvaisi liian suureksi.

John Hynesin valmentaman Nashville Predatorsin maanantai ei ole sujunut toistaiseksi hyvin. Ensin joukkue menetti NHL:n siirtolistan kautta hyökkääjä Eeli Tolvasen Seattle Krakenille ilmaiseksi. Tämän jälkeen joukkueen tietoon tuli, että kaksi luottopuolustajaa on loukkaantuneet.

Seuraavat viikot joukkue joutuu tulemaan toimeen ilman luottopuolustajia Alexandre Carrieria sekä Jeremy Lauzonia. Vahvaa kautta pelaava Carrier on sivussa mahdollisesti viikkoja ylävartalovamman takia. Lauzon kärsii myös ylävartalovammasta, mutta puolustajan tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Carrier on pelannut tällä kaudella 23 ottelua ja tehnyt näissä yhden maalin. Carrier pelaa ottelussa keskimäärin 18 minuuttia. Lauzon on syöttänyt alkukauden 21 otteluun yhden maalin ja saa peliaikaa lähes 16 minuuttia ottelua kohden.

Predators on viime ottelut joutunut tulemaan toimeen ilman luottopuolustaja Ryan McDonaghia. Yhdysvaltalaispuolustaja sai 1,5 viikkoa sitten kiekon naamaansa.

Predators pitää tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa viidettä sijaa hallussaan. Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on neljä pistettä. Kolmatta sijaa pitää hallussaan tällä hetkellä Colorado Avalanche ja Minnesota Wild tasapistein. Predators pelaa seuraavassa ottelussaan St. Louis Bluesia vastaan ja tämä ottelu tulee olemaan kummallekin joukkueelle todella iso.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL