Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikin tahmea syksy sai jatkoa! – Jälleen tappio

Seattle Kraken vieraili Florida Panthersin tykönä.
AOP

Suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen joukkue NHL:ssä on Florida Panthers. Panthers on kahden viimeisen kauden aikana noussut ihan NHL:n terävimpään kärkeen, mutta tällä hetkellä joukkueen tilanne näyttää huolestuttavalta. Lukuisia suomalaispelaajia sisältävä joukkue ei ole kiinni edes NHL:n pudotuspelipaikassa, kun joulu lähestyy ja maanantain vastaisena yönä Panthers koki jälleen merkittävän tappion.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers kärsi ikävän kotitappion. Panthers taipui NHL:n läntisen konferenssin kärkipaikoista pelaavalle Seattle Krakenille 5-2 -lukemin kotiyleisönsä edessä. Tämä oli Panthersille jo toinen tappio putkeen. Kraken katkaisi taas voitollaan kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa.

Krakenin maaleista ottelussa vastasivat Daniel Sprong, Andre Burakovsky, Jordan Eberle ja tehot 1+1 viimeistelleet Matty Beniers sekä Yanni Gourde. Joukkueen maalilla Martin Jones torjui 23 laukausta.

– Lähdimme siitä liikkeelle, että pidämme keskialueen hyvin tukossa. Panthers ei saanut ylivoimahyökkäyksiä ottelussa juurikaan ja minusta se on suuri syy sille, miksi voitimme tämän kamppailun, kommentoi kahden tehopisteen iltaa viettänyt Gourde.

Panthersin maaleista ottelussa vastasivat syvyyshyökkääjät Eric Staal ja Chris Tierney. Anton Lundell ei edelleenkään pelannut loukkaantumisen takia ottelussa. Sergei Bobrovsky torjui kotijoukkueen maalilla 27 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL