Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n yhdysvaltalaistähti tykitti hattutempun! – Uran ensimmäinen laatuaan

Arizona Coyotesin Clayton Keller viimeisteli hattutempun Carter Hartin seläntaakse.
AOP

NHL:ssä nähtiin kahden sarjan heikoimman joukkueen välinen taistelu, kun Arizona Coyotes isännöi Philadelphia Flyersia. Ottelussa nähtiin maalijuhlat ja kotijoukkueen supertähti iski ottelussa uransa ensimmäisen hattutempun. Ottelun jälkeen kummallakin joukkueella on saman verran voittoja sekä tappioita, mutta Coyotesilla pelejä vähemmän pelattuna.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes otti maukkaan kotivoiton John Tortorellan valmentamasta Philadelphia Flyersista. Coyotes oli kotiyleisönsä edessä 5-4 -lukemin vahvempi jatkoajan jälkeen ja otti jo kauden yhdeksännen voittonsa. Pisteitä Flyersilla on enemmän kerättynä, sillä joukkue on hävinnyt kolme kertaa useammin jatkoajan jälkeen tällä kaudella kuin Coyotes. Flyers on hävinnyt kaikki seitsemän jatkoajalle venynyttä otteluaan.

– Tämä on yksi asia mikä pitää selvittää. Me taistelimme tänään kolmesti itsemme takaisin peliin, mutta meidän täytyy onnistua myös päättämään pelit, kommentoi Tortorella tappiota.

Kotijoukkueen ehdoton sankari oli yhdysvaltalaishyökkääjä Clayton Keller. Keller iski ottelussa joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia varsinaisella peliajalla ja niittasi jatkoajalla voiton taululle. Yhdysvaltalaisen lisäksi joukkueelta maalinteossa onnistuivat Jack McBain ja Nick Ritchie. Suomalaiset eivät keränneet tehopisteitä. Karel Vejmelka torjui voiton eteen 37 kertaa.

– Onhan tämä siistiä. Ensimmäinen hattutemppu on mukava tehdä. Muutaman kerran olen ollut lähellä ja nyt tätä on mukava juhlia yhdessä joukkueen kanssa, kun voitimme pelinkin, kommentoi Keller.

Flyersilta Morgan Frost ja James van Riemsdyk olivat kovassa vireessä. Kumpikin hyökkääjä teki ottelussa tehot 1+3, mutta se ei riittänyt viemään Tortorellan valmentamaa joukkuetta voittoon. Kaksi muuta maalia menivät Owen Tippettin ja Travis Konecnyn nimiin. Carter Hart torjui joukkueen maalilla 24 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL