Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kasperi Kapaselta hurja esityö! – Pittsburgh juhli hurjaa voittoa

Dallas Stars kohtasi Kasperi Kapasen edustaman Pittsburgh Penguinsin
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä kahden todellisen huippujoukkueen välinen vääntö, kun Pittsburgh Penguins isännöi Dallas Starsia. Ottelussa suomalaishyökkääjät nousivat isoon osaan, kun Starsin ykkössentteri onnistunut maalinteossa ja Penguinsin Kasperi Kapanen nousi isoon rooliin joukkueensa voitossa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins nousi hienoon voittoon Dallas Starsista. Penguins nousi 1-0 -tappioasemasta 2-1 -voittoon, kun Evgeni Malkin ratkaisi ottelun kolmannen erän viimeisellä minuutilla. Maali oli venäläiselle ensimmäinen lähes kuukauteen.

– Olen keskittynyt vaan pelaamiseeni. Tiesin, että maali on tulossa ennemmin tai myöhemmin. Tällä kertaa sai iskettyä paluukiekon ohi Starsin maalivahdin. Bryan Rust teki siihen loistavan esityön, kommentoi Malkin voittomaaliaan.

Penguinsin ottelun ensimmäisestä maalista vastasi puolustaja Pierre-Olivier Joseph, joka naulasi kauden ensimmäisen ja uransa toisen maalin upealla laukauksella avauserässä. Josephin maaliin loistavan esityön teki tällä kaudella melkoisessa turbulenssissa lentänyt suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen.

Penguinsilta Jason Zucker oli ainut kahden tehopisteen mies syöttämällä molemmat joukkueensa maaleista. Tristan Jarry teki loistavia torjuntoja koko illan joukkueensa maalilla ja otti yhteensä 26 koppia.

Starsin ainokaisen ottelussa iski Roope Hintz. Hintz iski kauden 12. osuman, kun ottelua oli vain 19 sekuntia pelattu. Maaliin syöttöpisteen sai nuori ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvist. Jake Oettinger torjui Starsin maalilla yhteensä 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL