Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n uusi supertähti nuiji Columbusta! – Jopa Patrik Laine kalpeni

Buffalo Sabresin tähtisentteri Tage Thompson.
AOP

Torstain vastaisen yön NHL-kierroksella nähtiin melkoinen maalijuhla, kun Columbus Blue Jackets ja Buffalo Sabres kohtasivat toisensa. Sabresin ykkössentteri oli täysin mahdoton pideltävä, sillä yhdysvaltalaistähti takoi hurjat tehot taululle vieraiden murskavoitossa. Myös Blue Jacketsin maalitykki pääsi ottelussa tehojen makuun.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nuiji vieraissa Columbus Blue Jacketsin täysin jäänrakoon. Sabres oli vieraskentällä vahvempi 9-4 -lukemin. Sabresille voitto oli jo toinen putkeen ja viides ottelu putkeen, jossa joukkue tekee vähintään neljä maalia. Kolmeen edelliseen otteluun joukkue on takonut yhteensä 19 osumaa ja näistä kaksi on päättynyt voittoon.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli ykkössentteri Tage Thompson, joka vietti täysin käsittämätöntä kuuden tehopisteen iltaa. Thompson iski ottelussa viisi maalia ja syötti yhden. Thompson oli ratkaisemassa ottelua jo avauserässä iskien taululle neljä maalia, sekä syöttämällä yhden Sabresin maaleista, kun vieraat karkasivat 6-0 -johtoon.

Thompsonin lisäksi vierailta tehokkaina hääräsivät neljä maalia syöttänyt Jeff Skinner, tehot 1+3 takonut Alex Tuch, tehot 1+2 iskenyt Rasmus Dahlin ja samat tehot takonut kakkossentteri Dylan Cozens.

Blue Jacketsin maalit menivät kahden miehen nimiin, kun Patrik Laine ja Gustav Nyquist iskivät kaksi maalia mieheen. Joonas Korpisalo aloitti kotijoukkueen maalilla ottelun, mutta vaihdettiin avauserässä pois maalista. Korpisalo pelasi kuitenkin ottelun loppuun, kun Elvis Merzlikinsistä ei ollut pitämään kotijoukuetta ottelussa mukana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL