Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen esityö ei riittänyt – Columbukselle jälleen tappio

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine syötti maalin Pittsburgh Penguinsia vastaan.
AOP

NHL:ssä jo todella kauas pudotuspelijunasta jäänyt Columbus Blue Jackets kärsi jälleen tappion. Tällä kertaa Jarmo Kekäläisen johtama joukkue taipui kestomenestyjä Pittsburgh Penguinsin vieraana. Blue Jacketsin suomalaistähti saavutti ottelussa yhden syöttöpisteen, mutta se ei auttanut joukkuetta voittoon.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins nappasi hienon voiton keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Penguins kaatoi kotiyleisönsä edessä Brad Larsenin valmentaman Columbus Blue Jacketsin toisen ja kolmannen erän maaleilla 4-1 -lukemin.

– Meillä oli vahva ensimmäinen erä, mutta sitten teimme asioita, jotka satuttavat meitä toisessa erässä. Se oli todella turhauttavaa, kommentoi Larsen joukkueensa esitystä.

Penguinsin ykköspyssy ottelussa oli kaksi maalia tehnyt kanadalaiskapteeni Sidney Crosby. Crosbyn lisäksi joukkueelta maalinteossa onnistuivat Bryan Rust ja Teddy Blueger. Rust syötti Bluegerin maalin päätöserässä ja keräsi näin kaksi tehopistettä ottelussa nimiinsä. Penguinsilta kahden tehopisteen iltaa Rustin ja Crosbyn lisäksi vietti ykköskentän laitahyökkääjä Jake Guentzel, joka syötti kummankin Crosbyn maaleista.

– Kun ottelua on kaksi erää jäljellä, niin ei ole mitään merkitystä mikä on tilanne. Penguins on aina pelissä mukana. Nämä on sellaisia pelejä joista meidän pitää vain oppia. Hyvät joukkueet eivät luovuta koskaan, kommentoi Blue Jacketsin syvyyssentteri Sean Kuraly.

Blue Jacketsin ottelun ainokaisen iski Johnny Gaudreau. Yhdysvaltalaistähti vei Blue Jacketsin avauserässä 1-0 -johtoon Patrik Laineen esityöstä, jolle syöttöpiste oli kauden kolmas. Gaudreaulle maali oli tämän kauden yhdeksäs. Latvialaismaalivahti Elvis Merzlikins torjui vieraiden maalilla 30 kertaa. Tristan Jarry otti kotijoukkueen maalilla 38 koppia voiton eteen.