Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt on hurjaa! – Entinen Liiga-tähti NHL-kaukaloon

Tampereen Ilvestä edustanut Eetu Mäkiniemi mukaan San Jose Sharksin miehistöön.
AOP

NHL:ssä on tapahtunut melkoinen siirto, kun San Jose Sharksissa on reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen jälleen täysin suomalainen maalivahtikaksikko. Joukkueen ykkösmaalivahti Kaapo Kähkösen seuraksi NHL:n puolelle on nostettu entinen Liiga-tähti. Joukkueen kakkosmaalivahti James Reimer on tällä hetkellä loukkaantuneena.

NHL:n heikoimpiin joukkueisiin kuuluva San Jose Sharks on tehnyt mielenkiintoisen ratkaisun. Joukkueen GM Mike Grier on nostanut AHL-seura San Jose Barracudasta suomalaismaalivahti Eetu Mäkiniemen NHL:n puolelle. Mäkiniemellä ei ole vielä kokemusta NHL-kaukaloista.

Mäkiniemi on alkukaudella pelannut yhteensä 12 ottelussa Barracudan maalilla ja torjunut näissä kuusi voittoa sekä pisteitä seitsemästä ottelusta. Nollapelejä 23-vuotiaalle maalivahdille on kertynyt yksi ja päästettyjen maalien keskiarvo on ollut 2,57.

Tampereen Ilvestä Liigassa edustanut Mäkiniemi on kotoisin Vantaalta. Mäkiniemi siirtyi Helsingin Jokerien junioreista a-nuorissa Ilvekseen ja torjui Liigassa yhteensä 41 ottelussa ja voitti näistä 15.

Alkujaan maalivahti on Carolina Hurricanesin neljännen kierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Viime kaudella maalivahti pelasi AHL:n mestaruuden voittaneessa Chicago Wolvesissa 14 ottelua ja voitti näistä 11 peliä. Torjuntaprosentti oli huikea, 92,2.

Sharks lähetti Mäkiniemen nostamisen jälkeen Aaron Dellin AHL:n puolelle. Mäkiniemi jakaa Sharksissa vastuun Kaapo Kähkösen kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL