Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-tähden uskomaton putki sai jatkoa! – Mestarisuosikilta mykistävä esitys

Toronto Maple Leafsin Matt Murray torjui upean nollapelin.
AOP

NHL:ssä nähtiin keskiviikon vastaisena yönä melkoinen huippukamppailu, kun NHL:n itäisen ja läntisen konferenssin huippujoukkueet kohtasivat toisensa. Ottelussa Dallas Stars sai vieraita, kun Toronto Maple Leafs saapui American Airlines Centeriin vieraaksi. Ottelussa kotijoukkue oli hallitsevampi osapuoli käytännössä koko 60 minuutin ajan, mutta pisteet lähtivät vieraiden matkaan.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs venytti pisteputkensa NHL:ssä jo 12 ottelun mittaiseksi, kun joukkue haki tyylipuhtaan 4-0 -vierasvoiton Dallas Starsista. Maple Leafsin suurin sankari voitossa oli kanadalaismaalivahti Matt Murray, joka torjui nollapelin uransa suurimmalla torjuntamäärällä. Murray nappasi ottelussa 44 torjuntaa ja venyi läpi illan toinen toistaan hienompiin torjuntoihin.

– Murray otti isoja torjuntoja tärkeillä hetkillä. Tietysti me otimme todella paljon jäähyjä tänään ja se on ollut meille iso ongelma läpi kauden. Murray oli todella hyvä ja etenkin toisen erän lopun kahden miehen alivoimalla hän teki monta upeaa torjuntaa, kehui päävalmentaja Keefe.

Maple Leafsin maaleista ottelussa vastasivat Auston Matthews, John Tavares, Rasmus Sandin ja Alexander Kerfoot. Matthews iski ottelussa 1+1 tehot ja Mitch Marner sai syöttöpisteen Tavaresin iskemään 1-0 -maaliin. Tämä tarkoittaa sitä, että kanadalaistähden pisteputki venyi jo 20 otteluun. Starsin tähtihyökkääjä Jason Robertsonin pisteputki jymähti 18 otteluun. Jake Oettinger torjui Starsin maalilla 25 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL