Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n viikon tähdet selvillä – Tuttu nimi mukana listalla

Edmonton Oilersin Connor McDavid ohittaa Colorado Avalanchen Darcy Kuemperiä.
AOP

NHL:n runkosarjaa on takana noin kaksi kuukautta ja jälleen on valittu tuoreet tähtipelaajat. Menneellä peliviikolla sattui ja tapahtui paljon. Yksi mykistävämmistä illoista oli, kun Seattle Kraken ja Los Angeles Kings pelasivat tyrmäävän 8-8 -tasapelin. Viikolla nähtiin myös selviä voittoja ja niitä esittivät Edmonton Oilers, Buffalo Sabres sekä Dallas Stars.

Menneen peliviikon NHL:n tähdistöön on valittu Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid, Buffalo Sabresin huippulupaus Dylan Cozens ja Dallas Starsin supertähti Jason Robertson. Tällä viikolla ykköstähti meni Kanadaan.

Oilersin McDavid valittiin ansaitusti viikon ykköstähdeksi. Viikon neljään otteluun McDavid teki 11 tehopistettä ja näistä viisi oli maaleja. Jokaisessa ottelussa kanadalaistähti teki vähintään kaksi pistettä, kun Oilers voitti viikon neljästä pelistään kolme.

Kakkostähdeksi valittiin Sabresin Cozens, joka oli aivan jäätävässä vireessä. Kanadalaislupaus iski neljään peliin neljä maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Sabres voitti viikon neljästä pelistä kaksi ja yksi päättyi tappioon varsinaisella peliajalla. Varsinaisen peliajan jälkeen tappio tuli Tampa Bay Lightningia vastaan, jolloin Sabres menetti kotiyleisön edessä 5-3 -johdon viimeisten minuuttien aikana.

Kolmostähdeksi valittiin viime viikon ja samalla kuukauden ykköstähti Robertson. Robertson teki viikon otteluissa hattutempun Anaheim Ducksin verkkoon ja oli mukana mahdollistamassa Starsin nousua neljän maalin takaa tasoihin Minnesota Wildia vastaan sunnuntain ottelussa. NHL:n maalipörssin kärkeen noussut Robertson teki kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Stars voitti viikon kolmesta ottelustaan kaksi ja hävisi Wildille rangaistuslaukauskilpailussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL