Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n tähtipelaaja sivuun viikoiksi – ”Karmaiseva menetys”

Nashville Predatorsin Ryan McDonagh pitkään sivussa kokoonpanosta.
AOP

NHL:ssä keskinkertaista alkukautta pelaava Nashville Predators kärsi ikävän menetyksen. Joukkueen luottopelaajiin lukeutuva yhdysvaltalaispuolustaja on loukkaantumisen takia pitkään sivussa joukkueen kokoonpanosta. Tarkkaa toipumisaikaa ei ole selvillä, mutta kyseessä voi olla jopa viikkojen toipilasjakso.

NHL:n läntisessä konferenssissa vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Nashville Predators koki karmaisevan menetyksen. John Hynesin valmentaman joukkueen luottopuolustaja Ryan McDonagh loukkaantui ja on ainakin kaksi viikkoa sivussa peleistä. Puolustaja sai kiekon naamaansa viime viikon vierasottelussa New York Islandersia vastaan.

McDonaghin toipumisajaksi arvioidaan kahdesta neljään viikkoa, joten parhaimmassa tapauksessa puolustaja on mukana vielä joulukuussa joukkueen peleissä. Yhdysvaltalainen asetettiin ylävartalovamman takia loukkaantuneiden pelaajien listalle.

Predators on tällä hetkellä NHL:n Keskisen divisioonan viidennellä sijalla. Predators on kaksi pistettä kolmatta sijaa hallussaan pitävää Minnesota Wildia takana. Divisioonan kärjessä on Dallas Stars 33 pisteellä, johon Predatorsilla on matkaa jo seitsemän pistettä.

Nashvilleen täksi kaudeksi Tampa Bay Lightningista siirtynyt McDonagh on aloittanut uudessa organisaatiossa vahvasti. 23 otteluun kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja on syöttänyt kuusi maalia ja pelannut keskimäärin reilut 20 minuuttia ottelua kohden. Tehotilastossa vahva puolustava puolustaja on viisi maalia plussalla.

Montreal Canadiensin NHL:n varaama McDonagh on urallaan pelannut 806 ottelua. Näissä on syntynyt 343 tehopistettä ja tehotilasto on vaatimattomasti 220 maalia plussalla. McDonagh toimi ennen Lightning-uraansa New York Rangersin kapteenina. McDonagh on ollut mukana NHL:n Stanley Cup -finaaleissa neljä kertaa ja voittanut näistä kaksi ottelusarjaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL