Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Nyt sai NHL-joukkue tarpeekseen! – Isopalkkainen tähti lähetettiin AHL:n

New York Rangersin Kaapo Kakko iski Kingsin Cal Petersenille maalin.
AOP

NHL:ssä on nähty melkoinen siirto, kun Los Angeles Kings on lähettänyt kallispalkkaisen pelaajansa kohti AHL:ää. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdysvaltalaispelaaja on tarjolla jokaiselle NHL-joukkueelle ilmaiseksi.

NHL:ssä vahvaa alkukautta pelaava Los Angeles Kings teki melkoisen ratkaisun. Joukkueen GM Rob Blake on saanut tarpeekseen maalivahti Cal Petersenin otteista ja lähetti maalivahdin AHL:n. Kings hävisi edellisen ottelun kotonaan Seattle Krakenille jatkoajalla 9-8 -lukemin. Petersen pelasi ottelun viimeiset 37 minuuttia ja päästi neljä maalia.

28-vuotias yhdysvaltalaismaalivahti allekirjoitti vuosi sitten kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Kingsin kanssa, joka käynnistyi tästä kaudesta. Siirron estäviä pykäliä omaavan sopimuksen kausiansio on hurja. Waterloon kaupungista, Iowan osavaltiosta kotoisin oleva Petersen tienaa nykyisellä sopimuksella yhteensä viisi miljoonaa dollaria kaudesta. Tällä kaudella maalivahti sai kolmen miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen ja ensi kesänä vastaava on neljä miljoonaa dollaria.

Petersen on alkujaan Buffalo Sabresin viidennen kierroksen varaus kesältä 2013. Sabres poimi maalivahdin viidennellä kierroksella varausvuorolla 129. Petersen aloitti ammattilaisuransa kaudesta 2017-18 AHL-joukkue Ontario Reignissä. Ennen ammattilaisuraansa maalivahti pelasi todella vahvasti Notre Damen yliopistossa.

Urallaan Petersen on pelannut NHL:ssä yhteensä 101 ottelua ja voittanut näistä 44. Viime kaudella 35’stä aloituksesta voittoon päättyi 20 ja torjuntaprosentti oli silti alle 90. Tällä kaudella Petersen on aloittanut yhdeksän peliä ja on voittanut näistä viisi. Torjuntaprosentti on ollut karmaisevan heikko, kun lukema on vain 86,8. Päästettyjen maalien keskiarvo on 3,75.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL