Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Tässä on NHL:n tehokkaimmat suomalaiset! – Mukana yllättäviä nimiä

Mikko Rantanen Colorado Avalanche
AOP

NHL:n runkosarjaa on pelattu ensimmäinen neljännes ja nyt on selvä kuva jo siitä, mitkä joukkueet ovat ehdolla pudotuspeleihin ja mitkä saa tähdätä kohti NHL:n ykkösvarausvuoroa. NHL:n alkukausi on suomalaisten puolelta pitänyt paljonkin yllätyksiä sisällään, kun tutut tykit eivät olekaan loistaneet odotetulla tavalla.

NHL:n runkosarjaa on takana reilut 20 ottelua ja se tarkoittaa sitä, että yksi neljäsosaa on pelattu. Yhdysvaltain kiitospäivää pidetään yhtenä merkittävänä etappina koko NHL:n loppukautta ajatellen ja tälläkin kaudella ensimmäiset 1,5 kuukautta antaa todella hyvää suuntaa.

Suomalaisittain alkukausi on ollut todella hieno. Colorado Avalanchen tähtihyökkääjät keikkuvat jopa NHL:n pistepörssin kärkisijoilla. Stanley Cup -voittaja Mikko Rantanen on koko suomalaisen pistepörssin kärjessä. 20 otteluun suomalaistähti on tehnyt 13 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Rantasen ketjukaveri Artturi Lehkonen on tehnyt 20 otteluun kuusi maalia ja huimat 17 pistettä. Mikäli Lehkonen jatkaa vastaavaa virettä, niin hyökkääjä tulee tekemään uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksen.

Rantasen takana toisena on Carolina Hurricanesin Sebastian Aho. Aho on tehnyt alkukauteen 23 otteluun yhdeksän maalia yhteensä 25 pistettä. Todellinen yllätysnimi on kolmantena, kun Dallas Starsin Roope Hintz on listalla Aleksander Barkovin yläpuolella. Hintzillä on koossa 24 tehopistettä 22 otteluun ja tehotilasto on suomalaisista heti Esa Lindellin jälkeen paras, kun tämä lukema on 13 maalia plussalla. Barkovilla on koossa vain 18 pistettä. Koko listan kuudentena on Starsin puolustaja Miro Heiskanen 16 pisteellä.

Paljon otsikoissa pyörivillä Patrik Laineella, Kaapo Kakolla ja Jesse Puljujärvellä on ollut vaikeat alkukaudet. Laine on kärsinyt loukkaantumisista ja on onnistunut tekemään vain tehot 2+2 tehot kahdeksaan otteluun. Puljujärvellä on koossa tehot 1+4 ja teholukema -11 alkukauden 22 ottelusta. Kakko pelaa tästä kolmikosta vahvinten, kun 23 otteluun on koossa tehot 4+4 ja teholukema vain -2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL