Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n supertähdelle karmea loukkaantuminen! – Tapahtui jo toistamiseen uralla

Pittsburgh Penguinsin Kris Letang.
AOP

NHL:n kestomenestyjiin kuuluva Pittsburgh Penguins sai karmeita uutisia. Joukkueen tähtipuolustaja Kris Letang joutuu ikävän vamman vuoksi sivuun joukkueen palveluksista. Kanadalainen kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja teki kesällä organisaation kanssa todella pitkän jatkosopimuksen.

Pittsburgh Penguinsin 35-vuotias kanadalaispuolustaja Kris Letang joutuu sivuun joukkueen palveluksista pitkäksi ajaksi. Letang kärsii tällä hetkellä veritulpasta, joka ilmeni menneellä viikolla. Letang on kerran aiemmin urallaan jo kärsinyt veritulpasta, mutta toipui siitä täyteen pelikuntoon. Kesällä kuuden vuoden jatkosopimuksen Penguinsin kanssa tehnyt Stanley Cup -voittajan uran ei kuitenkaan pitäisi olla vaarassa.

– Ensiksi ja tietenkin tärkein asia koko jutussa on se, että Letang voi hyvin kaiken sen jälkeen mitä on tapahtunut. Hän oli viime pelissä paikalla ja juttelin hänen kanssaan koko toisen erän ajan. Tämän jälkeen päävalmentaja Mike Sullivan kertoi koko joukkueelle Letangin tilanteesta ja sitten Letang meni itse joukkueen pariin kertomaan kuulumisista, kommentoi GM Ron Hextall tilannetta.

Letang ei pelannut edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan, kun Penguins taipui 3-2 -lukemin. Letang ei myöskään ollut aamujäillä mukana, kun oli kokenut maanantain harjoitusten jälkeen pahaa oloa ja migreeniä. Puolustaja oli valittanut pahaa oloaan harjoitusten jälkeen ja sitten pelimies oli viety sairaalaan. Letang ei itse edes ajatellut, että hänellä olisi voinut olla veritulppa.

– Letang kertoi, ettei olo tuntunut normaalilta. Tämän jälkeen hän oli mennyt huoltoryhmän pakeille ja siitä oli matka jatkunut testeihin sairaalaan, selvensi Hextall.

Letang kärsi veritulpasta urallaan aiemmin kahdeksan vuotta sitten ja oli sen takia sivussa peleistä noin kaksi kuukautta,.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL