Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n suomalaistähdellä hurja pisteputki!

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen.
AOP

NHL:ssä alkukauden pelit katkesivat päiväksi Yhdysvaltain kiitospäivän vuoksi. Alkukauden osalta on monista joukkueista jo helppo sanoa, että ne menevät NHL:n pudotuspeleihin ja toisista joukkueista voi sanoa, että eivät tule menemään. Alkukauden osalta voitto- ja tappioputket ovat olleet isosti keskiössä. Samaa on nähty myös pelaajien puolelta pisteputkien suhteen. Tällä hetkellä NHL:ssä on lukuisia pisteputkia käynnissä.

NHL:n alkukauden osalta pisin pisteputki on tällä hetkellä Toronto Maple Leafsin Mitch Marnerilla. Marner on tällä hetkellä 14 ottelun mittaisessa pisteputkessa.

Toiseksi pisin pisteputki on tällä hetkellä Dallas Starsin Jason Robertsonilla. Robertson on NHL:n maalipörssin jaetulla kärkisijalla yhdessä Connor McDavidin ja Bo Horvatin kanssa, kun yhdysvaltalaisella on 16 tehtyä maalia kasassa. Robertsonin pisteputki on 13 ottelun mittainen. Mikäli hyökkääjä onnistuu tekemään vielä seuraavassa ottelussa pisteen, niin yhdysvaltalaisesta tähdestä tulee Starsin historian pisimmän pisteputken omaava pelaaja.

Kolmanneksi pisimmät pisteputket ovat Colorado Avalanchen Artturi Lehkosella, Boston Bruinsin David Pastrnakilla ja Vancouver Canucksin Brock Boeserilla. Kaikilla on koossa kahdeksan ottelun mittainen pisteputki.

Lehkonen on tällä kaudella tehnyt yhteensä 16 pistettä 18 otteluun. Stanley Cup -mestarilla on paras kausi pisteiden valossa menossa, sillä aiempi ennätys yhden kauden pisteissä on viime kaudelta. Lehkonen teki Avalanchen ja Montreal Canadiensin paidassa yhteensä 38 tehopistettä 74 otteluun runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL