Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:ssä ollut numerorikas alkukausi! – ”Uskomaton määrä…”

NHLssä yli 150 pelaajaa ollut koronalistalla, useita tartuntoja kauden aikana
AOP

NHL:n runkosarjaa on pelattu tällä hetkellä noin yksi neljännes. Yhdysvaltain kiitospäivä on merkittävä piste NHL:n runkosarjassa, sillä normaalisti pudotuspelipaikoissa kiinni olleet joukkueet ovat päässeet myös pudotuspeleihin, kun runkosarja on tullut päätökseen. NHL:n pudotuspelit alkavat huhtikuun puolivälissä.

NHL:ssä on pelattu todella maalirikkaita otteluita alkukauden aikana. Ennen kiitospäivää NHL-otteluissa nähtiin keskimäärin 6,3 maalia ottelua kohden. Tämä on korkein lukema viimeiseen 28 kauteen. Tasoihin pääsevät kaudet 2005-06 ja 1995-96. NHL:n maalimäärät tulevat laskemaan kauden edetessä.

Alkukauden aikana on nähty yhteensä 22 ottelua, jossa päätöserässä joukkue on tullut vähintään kahden maalin takaa tasoihin ja ohi. Se on suurin lukema ikinä NHL:n historiassa.

NHL:ssä jokainen joukkue on voittanut ottelun tappioasemasta. 25 joukkuetta on napannut voiton vähintään kahden maalin takaa.

46 prosenttia kaikista alkukauden otteluista on päättynyt voittoon tappioaseman takaa. Se on NHL:n historian suurin lukema. 44 prosenttia kaikista kauden peleistä on päättynyt voittoon tappioasemasta ja se tapahtui kaudella 2005-06, kun 537’ssa ottelussa nähtiin voitto tappioaseman takaa.

NHL:ssä on nähty uskomaton määrä taklauksia keskimäärin ottelua kohden alkukauden aikana. Keskimäärin NHL:ssä on nähty lähes 48 taklausta yhtä ottelua kohden. Tämä on NHL:n historian kolmanneksi kovin lukema. Kovin on nähty kaudella 1999-00, kun sarjassa taklattiin yli 50 kertaa ottelua kohden keskimäärin tässä vaiheessa kautta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL