Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen kauppa! – ”Minä haluan pelata…”

New York Rangers ja Minnesota Wild kohtasivat ja Ryan Reaves sekä Marcus Foligno tappelivat tuossa ottelussa.
AOP

NHL:ssä nähtiin varsinaisen sarjakauden viides pelaajakauppa, kun Minnesota Wild ja New York Rangers lähtivät markkinoille. Rangers kauppasi vahvan syvyyshyökkääjän Wildiin vaihdossa todella pieneen korvaukseen. Pelaajakauppa tapahtui todella nopealla aikataululla, kun Rangersin pelaaja oli kyllästynyt istumaan katsomossa.

Minnesota Wild on hankkinut kokeneen voimahyökkääjä Ryan Reavesin riveihinsä. Wild hankki Reavesin New York Rangersista vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen.

Reavesilla on tämä kausi vielä sopimusta jäljellä ja hyökkääjä kantaa mukanaan 1,75 miljoonan dollarin palkkaa. 35-vuotias kanadalaishyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 767 ottelua ja tehnyt näissä 54 maalia sekä yhteensä 114 tehopistettä. Reaves on ennen Wildia ja Rangersia edustanut urallaan Vegas Golden Knightsia sekä hänet varaamaansa St. Louis Bluesia. Parhaalla kaudella hyökkääjä on tehnyt yhteensä 20 tehopistettä ja yhdeksän maalia.

– Tämä kaikki kävi kovin nopeasti. Ymmärsin, että osapuolet olivat jo jonkin aikaa neuvotellut tällaisesta kaupasta. Olen 35-vuotias ja pelaan puhtaasti voittaakseni sekä saadakseni sopimuksen johonkin ensi kaudeksi. En tule saamaan sopimusta mihinkään joukkueeseen, jos pelaan kaudessa vain 20 ottelua. Uusi alku on hyvä homma tähän hetkeen, sillä haluan pelata, kommentoi Reaves.

Reaves on tunnettu voimahyökkääjänä, joka ei pelkää tiputtaa hanskoja. Siitä nähtiin esimerkki tällä kaudella Wildin ja Rangersin välisessä kamppailussa, kun kanadalainen tappeli Wildin voimahyökkääjä Marcus Folignon kanssa. Nyt herrat ovat joukkuekavereita.

– Yksikään GM ei tässä sarjassa hanki minua, jotta tekisin maaleja. Minä tuon joukkueeseen energiaa ja fyysistä peliä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL