Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Kaapo Kakko osui! – NY Rangers nousi takaa voittoon

New York Rangersin Kaapo Kakko iski Kingsin Cal Petersenille maalin.
AOP

New York Rangers otti arvokkaan voiton Los Angeles Kingsin vieraana keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Rangers nousi ottelussa takaa tasoihin ja ohi. Ottelussa vierasjoukkueen suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko oli loistavalla pelipäällä ja iski maalin. Turkulaislähtöisellä hyökkääjällä oli paikkoja useampiinkin osumiin, mutta ruuti oli vielä turhan märkää.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers kaatoi hienon väännön jälkeen Los Angeles Kingsin vieraissa 5-3 -lukemin. Rangers sai karmean alun otteluun, kun joukkue joutui 2-0 -tappiolle heti avauserässä, mutta tämän jälkeen Rangers teki viisi maalia toiseen ja kolmanteen erään kääntäen pelin. Tämä oli ensimmäinen kerta Rangersille tällä kaudella, kun joukkue nousee kahden maalin takaa voittoon.

Rangersilta vahvassa vireessä olivat kärkiketjujen pelaajat. Neloskentässäkin käväissyt voimahyökkääjä Chris Kreider iski ottelussa kaksi maalia, kun kolmannen erän loppupuolella yhdysvaltalainen iski 4-3 -maalin ja viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Muista maaleista vastasivat Kaapo Kakko, Vincent Trocheck ja puolustaja Braden Schneider. Igor Shesterkin oli vahva vieraiden maalilla ottamalla 35 torjuntaa voiton eteen.

– Meille tämä oli vähän sellainen itsensä kokoaminen kokonaisuudessaan. Alun jälkeen löimme jalan kaasulle ja painelimme voittoon. Se oli meiltä hyvä merkki, kommentoi kahdesti osunut Kreider.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Sean Walker, Kevin Fiala ja Gabriel Vilardi. Fiala oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa ja puolustaja Walkerille maali oli ensimmäinen sitten toukokuun 2021. Vilardille maali oli jo tämän kauden 11. Cal Petersenillä oli vaikea ilta kotijoukkueen maalilla, kun torjuntoja kertyi vain 20 kappaletta.

– Tämän päivän peli oli kuin kausi pienoiskoossa. Peli oli ylä- ja alamäkeä. Etsimme vieläkin tasaisuutta ja itsevarmuutta kokonaisvaltaiseen peliin, kommentoi Kingsin päävalmentaja Todd McLellan.

Kingsin kausi jatkuu San Jose Sharksin vieraana, kun taas Rangers päättää pitkän lännen kiertueensa torstaina Anaheim Ducksin vieraana.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL