Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n suomalaistähden pelipaikka vaarassa! – Virkaveljelle pitkä jatkosopimus

Carolina Hurricanesin venäläismaalivahti Pyotr Kochetkov.
AOP

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen pelaajasopimus, kun edelliset kaudet maalivahtiensa kanssa säätänyt Carolina Hurricanes teki pitkän sopimuksen venäläismaalivahdin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaismaalivahti Antti Raannan tulevaisuus organisaatiossa on melko suurella todennäköisyydellä jäämässä tähän kauteen. 

Carolina Hurricanes yllätti ja teki neljän vuoden mittaisen sopimuksen venäläismaalivahti Pyotr Kochetkovin kanssa. 23-vuotiaan venäläisen tulokassopimus päättyy tähän kauteen ja kesällä Penzan kaupungista kotoisin oleva maalivahti olisi ollut rajoitettu vapaa agentti.

Kochetkov sai neljän vuoden ja yhteensä kahdeksan miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, joka tarkoittaa sitä, että venäläisestä ollaan tekemässä edullista kakkosmaalivahtia pitkäksi ajaksi organisaatiolle.

Tällä kaudella joukkueen maalivahdeista tanskalainen Frederik Andersen tienaa 4,5 miljoonaa dollaria ja Suomen Antti Raanta kaksi miljoonaa dollaria. Kumpikin maalivahti on vapaa agentti ensi kesänä, joten voisi suoraan kuvitella, että ainakin Raannan päivät on tämän kauden jälkeen Hurricanesissa luetut.

Kochetkov on urallaan aloittanut NHL:ssä kuusi ottelua. Viime kaudella runkosarjassa Kochetkov torjui Hurricanesin maalilla kolmessa ottelussa, josta venäläinen aloitti kaksi. Jokaisesta tuli voitto. Tällä kaudella Kochetkov on aloittanut neljä ottelua, kaksi on päättynyt voittoon ja kaksi jatkoaikatappioon. Viime kevään pudotuspeleissä venäläinen torjui neljässä ottelussa ja voitti näistä yhden.

NHL-podcast Kaukosenlaidalla ohjelmassa keskusteltiin tuoreimmassa jaksossa muun muassa Carolina Hurricanesin maalivahtitilanteesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL