Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n alkukauden pisin voittoputki päättyi! – Fanit riehuivat katsomossa

Toronto Maple Leafs kaatoi New Jersey Devilsin ja katkaisi 13 ottelun voittoputken.
AOP

NHL:n alkukauden kuumin joukkue taipui vihdoinkin, kun New Jersey Devils koki kotiyleisönsä edessä tappion Toronto Maple Leafsille. Devilsin voittoputki sivusi jo organisaation ennätystä, kun voittoja oli tullut putkeen 13 kappaletta. Tappio Maple Leafsia oli Devilsille koko kauden neljäs. Ottelun kolmannessa erässä kotiyleisö osoitti mieltään Maple Leafsia kohtaan ja heitti jonkin verran tavaraa jäälle.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils koki tappion ensimmäistä kertaa lähes kuukauteen. Toronto Maple Leafs haki pisteet New Jerseysta 2-1 -voitolla ja venytti oman pisteputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Maple Leafsilta maalinteossa onnistuivat ottelun avauserässä John Tavares ja Pontus Holmberg. Devilsin ainokaisen iski Matt Murrayn selän taakse kolmannen erän lopulla puolustaja Dougie Hamilton. Murray torjui yhteensä 34 kertaa Maple Leafsin maalilla.

Devilsille jäi pelistä varmasti paljon hampaankoloon, sillä joukkueelta hylättiin ottelun aikana kaksi maalia.

– Tämän pelin alku ei ollut meidän parhaamme. Meillä on ollut pari tällaista alkua otteluille tämän voittoputken aikana, mutta silloin olimme jääneet vain maalin maksimissaan taakse. Maple Leafs teki tässä ottelussa kaksi maalia heti alkuun ja jäimme tappiolle. Me teimme paljon hommia ja minusta jätimme kaiken mahdollisen jäälle. Ikävä kyllä voittoputki on nyt ohi, kommentoi suomalaishyökkääjä Erik Haula ottelun jälkeen.

Maple Leafsin päävalmentaja Sheldon Keefe oli äärimmäisen tyytyväinen joukkueensa esitykseen Devilsiä vastaan.

– Me tarvitsimme tämän voiton, ihan sama miten pelaamme. Tarkoita, että tämä Devils on kova jääkiekkojoukkue ja he ansaitsevat kaiken, mitä ovat nyt saaneet tähän mennessä. Tämä voitto näytti, mitä me olemme joukkueena.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL