Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL-joukkueelta uskomaton nousu! – Tähtihyökkääjä maalipörssin kärkeen

Dallas Starsin Jason Robertson nousi maalipörssin kärkeen.
AOP

NHL:n yksi vahvimmista joukkueista on alkukauden osalta ollut Dallas Stars. Stars näytti jälleen kovuutensa, kun joukkue kohtasi kotiyleisönsä edessä melkoisessa luisussa olevan Chicago Blackhawksin. Stars ei ollut kotiottelussa parhaimmillaan, mutta onnistui kääntämään ottelun nimiinsä viimeisen kymmenen minuutin aikana.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nousi hurjasti Chicago Blackhawksia vastaan 6-4 -voittoon kolmannen erän jälkimmäisen kympin maaleillaan. Stars oli kolmannen erän puolivälissä jo 4-1 -lukemin tappiolla, mutta tämän jälkeen valkoisissa pelannut kotijoukkue löi aikamoisen rallin päälle.

– Tämä oli hieno voitto meidän jengille ennen kiitospäivää. Tämänlaiset voitot luo uskoa ja kertoo millainen joukkue on henkiseltä kapasiteetilta. Olisi ollut helppoa lyödä homma läskiksi kahden erän jälkeen ja lähteä viettämään kiitospäivää perheiden pariin, mutta me emme tehneet niin ja me saimme siitä palkinnon, kommentoi päävalmentaja DeBoer.

Starsin voiton pääarkkitehti oli kaksi maalia iskenyt Jason Robertson. Robertson iski kotijoukkueen avausmaalin ja niittasi loppulukemat 6-4 -tyhjiin Jani Hakanpään esityöstä, joka keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä. Robertson nosti kauden maalimääränsä jo 16 osumaan 20 otteluun ja nousi jakamaan NHL:n maalipörssin kärkipaikkaa yhdessä Edmonton Oilersin Connor McDavidin kanssa. Robertson teki kesällä neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen Starsin kanssa, jonka arvo kautta kohden on 7,75 miljoonaa dollaria.

Starsin muista maaleista ottelussa vastasivat Ty Dellandrea, Jamie Benn, Radek Faksa ja Mason Marchment. Kapteeni Benn on ollut Robertsonin tavoin hurjassa iskussa alkukaudesta. Kanadalaisella on koossa tällä hetkellä yhdeksän maalia ja 13 syöttöpistettä. Jake Oettinger otti Starsin maalilla yhteensä 27 koppia.

Blackhawksin maaleista ottelussa vastasivat Max Domi, Andreas Athanasiou, Connor Murphy ja paluun kokoonpanoon tehnyt Seth Jones. Jones peluutettiin kevyesti sisään, sillä Teksasin osavaltiosta kotoisin olevalle puolustajalle kertyi vain 21 minuuttia peliaikaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL