Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Henri Jokiharjulle kauden ensimmäinen NHL-maali! – Buffalon tappioputki poikki

Henri Jokiharju, Buffalo Sabres
AOP

Kautensa vahvasti aloittanut Buffalo Sabres vajosi hurjaan kahdeksan ottelun mittaiseen tappioputkeen, mutta tämä putki tuli vihdoin päätökseen. Sabres kävi pistämässä Montreal Canadiensin nippuun tehokkaan viimeistelynsä ansiosta ja palasi voittojen tielle. Ottelussa Sabresin suomalaispuolustaja Henri Jokiharju iski kauden ensimmäisen osumansa. Jokiharju on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres otti todella maukkaan 7-2 -vierasvoiton Montreal Canadiensista keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Sabres karkasi ottelussa ensimmäiseen reiluun kahteen minuuttiin jo 3-0 -johtoon eikä tästä Canadiens toennut. Sabresista tuli NHL:n historian seitsemänneksi nopeinten kolme maalia tehnyt joukkue. Washington Capitals karkasi vuonna 1986 3-0 -johtoon ottelussa ensimmäisen 81 sekunnin aikana.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli kanadalaishyökkääjä Jeff Skinner, joka iski ottelussa yhteensä viisi tehopistettä. Skinner iski otteluun kaksi maalia ja syötti kolme. Skinnerin ketjukaveri, ykkössentteri Tage Thompson oli myös kovassa vireessä, sillä hyökkääjä vietti neljän tehopisteen iltaa.

– Pelasimme todella korkealla tasolla tänään ja olimme kentällä juuri sellaisia, kun haluamme, kommentoi Sabresin päävalmentaja Granato ottelun jälkeen.

Sabresilta tehokkaina olivat myös voimahyökkääjä Alex Tuch ja ykköspuolustaja Rasmus Dahlin. Kumpikin iski otteluun tehot 1+2. Owen Powerin rinnalla pelaava suomalaispuolustaja Henri Jokiharju avasi myös maalitilinsä tämän kauden osalta. Jokiharju iski kolmannessa erässä maalin ja pelasi eniten koko puolustuksesta. Jokiharjulle kirjattiin yli 22 minuuttia peliaikaa, kun Dahlin pelasi reilut 20,5 minuuttia.

Canadiensilta maalinteossa onnistuivat Sean Monahan ja Cole Caulfield. Caufieldille maali oli kauden 12. Canadiensin suomalaishyökkääjä Joel Armia on kärsinyt alkukaudesta loukkaantumisista. Tässä ottelussa Armia sai vastuuta jopa ylivoimalla ja pelasi lähes 14 minuuttia, mutta ei saalistanut tehopisteitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL