Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL-pelaaja on osoittanut kuuluvansa eliittiin! – ”Takana vahva alkukausi…”

Colorado Avalanchen ykkösmaalivahti Alexandar Georgiev.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on nostanut syysvirettään melkoisesti. Avalanche alkukausi saattoi olla hieman nuhainen, mutta viimeisen kuukauden ajan on joukkue ollut todella vahva. Yksi syy koviin esityksiin löytyy maalinsuulta, sillä sekä Alexandar Georgiev, että Pavel Francouz ovat pelanneet todella korkealla tasolla.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on ollut viime viikkoina todella vahvassa vireessä. Avalanche on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta yhteensä seitsemän. Tappiot joukkue on kokenut New Jersey Devilsiä, New York Islandersia sekä St. Louis Bluesia vastaan.

Tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun Carolina Hurricanes ja Washington Capitals kaatuivat vieraissa. Joukkueen vieraskiertue päättyy Dallasissa Starsia vastaan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Edellisessä ottelussa Avalanche kaatoi Capitalsin vieraissa 4-0 -lukemin. Ottelussa joukkueeseen täksi kaudeksi hankittu venäläismaalivahti Alexandar Georgiev torjui ensimmäisen nollapelinsä Avalanchen paidassa. Nollapeliin Georgiev tarvitsi 32 torjuntaa.

– En pelaa toisia maalivahteja vastaan. Pelaan joukkuetta vastaan. Halusin todellakin saada ison pelin Capitalsia vastaan, koska viimeksi, kun kohtasin Capitalsin, niin taisin päästää viisi maalia. Tuntui tosi hyvältä saada voitto ja nollata Alexander Ovechkin, joka on tehnyt usein maaleja minulle, kertoi Georgiev.

Georgiev teki kesällä kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Avalanchen kanssa ja hänet hankittiin täyttämään Darcy Kuemperin jättämä aukko. Kuemper teki viiden vuoden mittaisen sopimuksen Capitalsin kanssa.

Venäläisellä on takana vahva alkukausi. Georgiev on aloittanut 11 ottelua Avalanchen 16’sta ottelusta ja torjunut yhteensä kahdeksan voittoa. Torjuntaprosentti on ollut huikea 93,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,45. Georgievin tshekkiläinen virkaveli Pavel Francouz on aloittanut viisi ottelua ja voittanut niistä kaksi.

– Molemmat jätkät ovat pelanneet todella korkealla tasolla. En usko, että he ovat kilpailemassa toisiaan vastaan. Minusta he tukevat toisiaan ja pelaavat todella hyvällä tasolla jokaisena iltana, kommentoi kanadalaistähti Nathan MacKinnon kahta seuransa maalivahtia.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL