Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Entinen NHL-tähti löysi pelipaikan – Siirtyy Euroopan huippuseuraan!

EV Zugin Justin Abdelkader.
AOP

NHL:ssä pitkän uran pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Justin Abdelkader on löytänyt uuden pelipaikan. Yhdysvaltalainen siirtyy joulukuun kestävällä sopimuksella Sveitsin suurseuran EV Zugin riveihin. Kokenut hyökkääjä on edustanut seuraa myös aiemmin urallaan.

35-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Justin Abdelkader on tehnyt joulukuun kestävän sopimuksen Sveitsin huippuseura EV Zugin kanssa. Isokokoinen, 187 senttiä pitkä hyökkääjä ei ole tällä kaudella pelannut vielä peliäkään.

Muskegonin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva Abdelkader on Detroit Red Wingsin kakkoskierroksen varaus kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudesta. Numerolla 42 varattu laitahyökkääjä pelasi koko NHL-uransa Red Wingsin paidassa ja iski parhaalla kaudellaan yhteensä 44 tehopistettä. Koko NHL-uran aikana Abdelkaderille kertyi yhteensä 739 ottelua ja näissä syntyi 252 tehopistettä. Laitahyökkääjä sai rikottua urallaan sadan maalin rajan, kun reiluun 700 otteluun syntyi 106 täysosumaa.

Abdelkader siirtyi Eurooppaan kaudeksi 2020-21 nimenomaan Zugin riveihin. Tuolloin runkosarjassa syntyi yhdeksään otteluun kahdeksan tehopistettä ja 13 pudotuspeliotteluun yhteensä yhdeksän tehopistettä. Kaudella 2021-22 yhdysvaltalainen pelasi AHL:ää Grand Rapids Griffinsin riveissä kolmen ottelun ajan eikä onnistunut tekemään näissä pisteitä. Loppukausi menikin jälleen Sveitsissä, kun Abdelkader edusti HC Luganoa kuudessa runkosarjaottelussa ja kuudessa pudotuspeliottelussa. Runkosarjassa syntyi yksi syöttöpiste ja pudotuspeleissä viisi tehopistettä.

Norjalaisvalmentama Dan Tangnesin johtamassa EV Zugissa pelaa lukuisia loistavia ulkomaalaisia. Suurimmat tähdet ovat KHL:ssä hurjaa jälkeä takoneet Brian O’Neill, Jan Kovar ja Peter Cehlarik.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL