Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Tämä NHL-joukkue on todella syvällä tällä hetkellä – ”Tämä on turhauttavaa…”

Chicago Blackhawksin päävalmentaja Luke Richardson.
AOP

NHL:ssä todelliseen uudelleenrakennukseen ajettu Chicago Blackhawks ui tällä hetkellä todella syvällä. Blackhawks taipui maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa jo neljättä kertaa putkeen, eikä tilanne näytä helpottuvan. Joukkueen alkukausi oli vahva, mutta lokakuun lopulta alkaen on kurssi ollut todella surkea.

Luke Richardsonin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Chicago Blackhawks on yksi NHL:n heikoimmista joukkueista. Heikot otteet eivät toki tule yllätyksenä, sillä joukkueesta myytiin ja päästettiin lukuisia hyviä pelaajia ulos viime kesänä. Joukkueen heikkous on GM Kyle Davidsonin osalta käytännössä maksimoitu.

Tämän kauden osalta Blackhawksin ympärillä mielenkiintoisimmat kysymykset pyörivät kapteeni Jonathan Toewsin sekä supertähti Patrick Kanen ympärillä. Mihin kaksi huippuhyökkääjää päätyy, sillä kummankin tämän hetken sopimukset päättyvät tähän kauteen. Kesällä pelaajat voivat tehdä uudet sopimukset Blackhawksin kanssa, joten voisi kuvitella, että Davidson pyrkii rahastamaan tähtipelaajillaan niin paljon kuin mahdollista.

Maanantain vastaisen yön ottelussa Blackhawks taipui Pittsburgh Penguinsille 5-3 -lukemin. Tappio oli Blackhawksille jo kymmenes edelliseen 12 otteluun. Voitot ovat tulleet Los Angeles Kingsiä ja Anaheim Ducksia vastaan. Menneen viikon neljässä pelissä joukkue teki yhteensä kuusi maalia. Richardson oli turhautunut Penguinsia vastaan koettuun tappioon.

– Tämä on turhauttavaa. Pelaajat ovat varmasti todella turhautuneita. He tekevät paljon töitä ja pelasimme jälleen hyvän pelin, mutta emme saaneet palkintoa. Olimme kolme maalia takana ja nousimme hienosti peliin mukaan, mutta emme onnistuneet hoitamaan peliä kotiin. Tämä on tosi vaikeaa aikaa, mutta on pakko antaa kiitosta pelaajille.

Tulevalla viikolla Blackhawks pelaa Dallas Starsia, Montreal Canadiensia ja Winnipeg Jetsiä vastaan. Kahdesta pelistä pisteet tulevat olemaan todella piukassa, kun NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkueet Jets ja Stars asettuu vastaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL