Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n suomalaislupaus pääsee vihdoinkin ulos koirankopista!

Winnipeg Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola debytoi tämän kauden osalta.
AOP

NHL:ssä vahvaa alkukautta pelaava Winnipeg Jets on tehnyt mielenkiintoisen siirron. Loukkaantumisista kärsivä organisaatio on nostanut suomalaispuolustajan NHL-miehistöön AHL:stä ja tämä pelaaja saa kauden ensimmäisen pelinsä tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Rick Bownessin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Winnipeg Jets kohtaa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Carolina Hurricanesin. Ottelu pelataan Winnipegissä, jossa Jets on hävinnyt juuri edellisen kamppailunsa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Jetsin alkukausi on kokonaisuutena ollut todella vahva. Viimeisestä 11 ottelusta joukkue on voittanut kahdeksan. Ainoat tappiot ovat tulleet Penguinsin lisäksi Calgary Flamesille ja Vegas Golden Knightsille. Koko alkukauden aikana joukkue on hävinnyt vain kuudesti ja näistä tappiosta ainoastaan kaksi on tullut kotiyleisön edessä.

Hurricanesia vastaan loukkaantumisista kärsivät Jets tekee mielenkiintoisen muutoksen kokoonpanoonsa. Ilman kahta tärkeää puolustajaansa Dylan DeMeloa ja Logan Stanleya pelaava Jets on nostanut Ville Heinolan kokoonpanoon. Heinola on pelannut koko alkukauden AHL:ssä Manitoba Moosen riveissä.

21-vuotias Honkajoelta kotoisin oleva puolustaja on Jetsin ykköskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. 182 senttiä pitkällä puolustajalla on vyöllään toistaiseksi 25 NHL-ottelua ja näissä on syntynyt yksi maali sekä yhdeksän syöttöpistettä. Viime kaudella Heinola pelasi Jetsissä 12 ottelua ja saalisti viisi syöttöpistettä.

Alkukauden osalta Heinola on pelannut Moosen riveissä 11 ottelua ja syöttänyt seitsemän maalia. Tehotilasto on huikeasti 12 maalia plussalla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL