Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Artturi Lehkonen ja Sebastian Aho osuivat huikeilla laukauksilla! – Colorado nappasi jälleen pisteet

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen.
AOP

Suomen aikaa torstain ja perjantain välisellä NHL-kierroksella nähtiin huikea jääkiekko-ottelu, jossa kohtasivat kaksi todella suurta mestarisuosikkia. Carolina Hurricanes kohtasi kotiyleisönsä edessä hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen, joka on alun vaikeuksien jälkeen ollut hurjassa vireessä. Suomalaiset näyttelivät tässäkin ottelussa isoa osaa.

Artturi Lehkosen ja Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche kaatoi toistamiseen lyhyen ajan sisään Carolina Hurricanesin. Tällä kertaa Avalanche haki vieraista pisteet, kun Lehkonen täräytti jatkoajalla vieraiden voittomaalin ja johdatti Avalanchen 3-2 -voittoon. Lehkoselle maali oli kauden viides. Avalanche voitti reilu viikko sitten kotijäällään Hurricanesin 4-1 -lukemin.

Lehkonen ei ollut ottelun ainut suomalaisonnistuja, sillä Hurricanesin ykköstykki Sebastian Ahokin onnistui maalinteossa. Aho sai kiekon aloituksen jälkeen hyökkäyspäässä ja täräytti kiekon ranteella vastustamattomasti ohi Pavel Francouzin. Maali oli suomalaissentterin kauden kahdeksas.

Ottelun kaksi muuta maalia vieraiden toimesta menivät Evan Rodriguesin ja Alex Newhookin nimiin. Kotijoukkueelta Ahon lisäksi onnistui tshekkihyökkääjä Martin Necas, joka syötti myös suomalaisen osuman. Antti Raanta torjui jälleen Hurricanesin maalilla ja otti ottelussa yhteensä 12 torjuntaa. Francouz torjui Avalanchen maalilla uskomattomasti 46 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL