Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallasin suomalaistähti jälleen hurjassa iskussa!

Dallas Starsin Roope Hintz tekemässä maalia Florida Panthersia vastaan.
AOP

NHL:n alkukauden kovimpiin joukkueisiin lukeutuva Dallas Stars venytti pisteputkensa jo kolmeen, kun joukkue haki pisteet Florida Panthersin vieraista. Starsin voittoon riitti käytännössä vahva avauserä, kun joukkue teki nihkeä alun jälkeen pikatahtiin neljä maalia. Starsille koitui silti ottelusta ikäviä uutisia, kun joukkueen luottopelaaja loukkaantui.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars haki arvokkaat kaksi pistettä Paul Mauricen valmentama Florida Panthersin vieraista. Stars voitti ottelun 6-4 -lukemin ja ratkaisi ottelun käytännössä avauserässä, kun joukkue iski taululle tylyt 4-0 -lukemat.

Starsilta voiton pääarkkitehtina toimi ykkössentteri Roope Hintz, joka onnistui kahdesti maalinteossa. Hintz iski ottelun avauserässä kiekon Sergei Bobrovskyn taakse ja toisessa erässä Spencer Knightin selän taakse. Hintzin pisteputki on nyt kymmenen ottelua yhdessä ketjukaverinsa Jason Robertsonin kanssa.

Muista Starsin pelaajista Tyler Seguin, Jamie Benn ja Ty Dellandrea viettivät kahden tehopisteen iltaa iskemällä tehot 1+1. Joukkueen kuudennesta maalista vastasi ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvist, joka nosti taitavasti kiekon ohi Bobrovskyn pienestä kulmasta.

Hintzin lisäksi Starsin suomalaisista tehoille pääsi Esa Lindell, kun suomalaispuolustaja sai syöttöpisteen maanmiehensä 1-0 -maaliin avauserässä. Panthersin suomalaisista Eetu Luostarinen onnistui maalinteossa, mutta Aleksander Barkovilla ja Anton Lundellilla oli hiljaisempaa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat suomalaishyökkääjän lisäksi Carter Vergaeghe, Sam Reinhart ja tähtihankinta Matthew Tkachuk.

Kummatkin joukkueet joutuivat vaihtamaan ottelussa maalivahtia. Panthers joukkuetta herätelläkseen ja Stars Scott Wedgewoodin loukkaantumisen takia. Wedgewood loukkasi selkäänsä torjuntatilanteessa toisen erän loppupuolella.

– Hänellä on ylävartalovamma, joka tutkitaan tarkemmin, kun palataan Dallasiin. Nämä ovat tilanteita, mitä et tietenkään haluaisi nähdä, kommentoi päävalmentaja DeBoer Wedgewoodin tilannetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL