Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä NHL-tähden uusi osoite? – ”Se on mahdollista…”

Erik Karlsson, San Jose Sharks
AOP

NHL:ssä kauden odotuksiin nähden heikosti aloittanut Ottawa Senators on katsellut jo pitkään uusia puolustajia organisaatioon. Senatorsin puolustus on joukkueen pahin kohta, sillä NHL-mitat täyttäviä laatupelaajia on vain kolme ja näistä kaksi on tällä hetkellä loukkaantunut. Yksi mielenkiintoinen nimi nousi Senatorsin ympärillä esiin, kun NHL:ssä hurjaa alkukautta pelaava ruotsalaistähti tuli julkisesti tarjolle.

Ottawa Senatorsissa GM Pierre Dorion on tehnyt määrätietoista työtä joukkueen rakentamisen suhteen. Viime kesänä joukkue sai Claude Girouxin ja Alex DeBrincatin riveihinsä. DeBrincat siirtyi Senatorsiin pelaajakaupassa Chicago Blackhawksista ja Giroux teki vapaana pelaajana sopimuksen Ottawaan, jonka alueelta hyökkääjä on kotoisin. Lisäksi Dorion vahvisti maalivahtiosastoa hankkimalla kohteluunsa Minnesota Wildissa tyytymättömän Cam Talbotin vaihdossa Filip Gustavssoniin.

Senatorsin ongelmat ovat alkukauden osalta olleet puolustuspelaamisessa sekä ennen kaikkea viisikkopuolustamisessa. Senators tekee kyllä maaleja ja luo tarpeeksi paikkoja, mutta päästämällä neljää maalia ottelua kohden ei ole mahdollista voittaa pitkässä juoksussa pelejä.

Yksi mielenkiintoinen pelaaja Senatorsin alakertaan olisi joukkueen takavuosien kapteeni Erik Karlsson. San Jose Sharksin kanssa tällä hetkellä keskellä kahdeksan vuoden sopimusta oleva ruotsalaishyökkääjä kaupattiin aikoinaan Senatorsista Sharksiin isossa pelaajakaupassa, jonka myötä Senators sai tämän hetken runkopelaajista Josh Norrisin sekä Tim Stutzlen.

Karlssonilla on sopimusta tämän kauden jälkeen neljä vuotta jäljellä ja ruotsalaisen palkka kautta kohden on 11,5 miljoonaa dollaria. Alkukaudesta Senatorsissa sydämet sulattanut puolustaja on ollut hurjassa vireessä, vaikka uralla on ollut vaikeuksia niin loukkaantumisten kuin kotiasioidenkin kanssa.

Mahdollinen kauppa on todella epätodennäköinen, mutta se on mahdollista, sillä Karlsson voi itse määrittää minne hänet kaupataan mikäli kauppa on tapahtuakseen, eikä ruotsalaisella ainakaan julkisesti ole pahaa sanottavaa Kanadan pääkaupungista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL