Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueelle mahtavia uutisia! – Tähtipelaaja palaa kaukaloon

Toronto Maple Leafsin Matt Murray.
AOP

NHL:ssä yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi lueteltava Toronto Maple Leafs saa mieluisan pelaajan takaisin kokoonpanoon. Maple Leafs kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa vieraissa Pittsburgh Penguinsin. Joukkueet kohtasivat viime viikolla toisensa ja tuolloin Torontossa Penguins oli parempi kovan taistelun jälkeen.

Kautensa ailahtelevasti aloittanut Toronto Maple Leafs sai mahtavia uutisia maalivahtiosastolta. Joukkueen ykkösmaalivahdiksi hankittu kanadalaiskassari Matt Murray on toipunut vihdoinkin takaisin pelikuntoon ja aloittaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa joukkueen maalilla.

Murray kohtaa paluuottelussaan ensimmäistä kertaa Pittsburgh Penguinsin sen jälkeen, kun maalivahti kaupattiin reilut kolme kautta sitten organisaatiosta Ottawa Senatorsin riveihin. Senatorsin paidassa Murray kärsi niin paljon loukkaantumisista, että pelejä Penguinsia vastaan ei osunut eteen.

Kanadalaismaalivahti voitti Penguinsin riveissä Stanley Cupin kahdesti. Nämä tapahtuivat kausilla 2015-16 ja 2016-17. Tuolloin Murrayn aisaparina toimi Marc-Andre Fleury, joka lähti toisen mestaruuden jälkeen NHL:n laajennusvaraustilaisuudessa Vegas Golden Knightsin riveihin.

Murray on urallaan kärsinyt lukuisista loukkaantumisista. Entinen kolmoskierroksen varaus NHL:n kesän 2012 varaustilaisuudesta on urallaan pelannut vain 247 runkosarjan ottelua ja torjunut näissä 132 voittoa. Eniten voittoja kertyi toisella Penguins-kaudella, kun näitä kirjattiin tilastoihin 32 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL