Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n kriisijoukkueelle jälleen tappio! – Onko tässä joukkueen suurin ongelma?

Vancouver Canucksin maalivahti Thatcher Demko.
AOP

NHL:ssä suurin odotuksin kauteen lähtenyt Vancouver Canucks on melkoisissa vaikeuksissa. Joukkue pitää edelleen paikkaa NHL:n läntisen konferenssin pohjalla on tällä hetkellä itäisen Kanadan vieraskiertueella. Toissa päivänä joukkue onnistui kaatamaan Ottawa Senatorsin vieraissa, mutta taipui torstain vastaisen yön kierroksella Montreal Canadiensille. Syitä tappioon on monia, mutta suurin löytyy tolppien välistä.

Bruce Boudreaun valmentaman Vancouver Canucksin alkukausi on ollut todella vaikea. Viime kaudella Boudreaun valmennukseen siirtynyt Canucks oli nousta vielä NHL:n pudotuspeleihin mukaan, mutta jäi lopulta niukasti ulos. Tällä kaudella Canucksia pidettiin yhtenä todennäköisimmistä joukkueista etenemään pudotusepeleihin, mutta alkukauden pelaaminen tekee tästä vaikeaa.

Canucks hävisi kauden seitsemän ensimmäistä peliä putkeen. Sittemmin joukkue on voittanut neljä peliä seitsemästä, mutta tahti on liian kevyt. Tyynenmeren divisioonan kärkipaikkaa pitää hallussaan Vegas Golden Knights ja Edmonton Oilerskin on hyvässä vireessä. Canucksin ”paikallisvastustaja” Seattle Krakenkin on voittanut hyvässä tahdissa pelejä, kun taas yksi suurimmista suosikeista eli Calgary Flames on kyntänyt viime aikoina.

Boudreaun valmentamassa joukkueessa pelaa yksi NHL:n parhaimmista maalivahdeista, eli Thatcher Demko. Demkoa pidettiin kauden alla yhtenä potentiaalisena nimenä voittamaan Vezina Trophy kauden päätteeksi, mutta tällä hetkellä tekeminen ei ole Vezina-tasoa nähnytkään. Alkukauden aikana Demko on aloittanut kymmenen peliä ja voittanut vain yhden. Päästettyjen maalien keskiarvo on hurja 4,01 ja torjuntaprosentti vaatimaton 87,4. Viime kaudella maalivahti aloitti 61 ottelua ja voitti näistä 33 kappaletta. Torjuntaprosentti oli 91,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,72. Näissä lukemissa näkyi vielä selvästi joukkueen todella heikko alkukausi.

Tämän kauden osalta kakkosmaalivahti Spencer Martin on onnistunut huomattavasti paljon paremmin. Martin on saanut neljä aloitusta ja voittanut näistä kolme. Päästettyjen maalien keskiarvo on hänelläkin karmaiseva 3,45, mutta torjuntaprosentti kuitenkin 90,0.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL