Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja teki hurjaa historiaa!

Los Angeles Kingsin Jonathan Quick.
AOP

NHL:ssä urallaan kaksi Stanley Cupia Los Angeles Kingsin maalivahtina voittanut Jonathan Quick teki hurjaa historiaa. Yhdysvaltalaistähti torjui kauden ensimmäisen nollapelin Minnesota Wildia vastaan pelatussa ottelussa keskiviikon vastaisena yönä ja nousi NHL:n listoilla jälleen sija ylöspäin. Olympialaisissakin Yhdysvaltoja edustanut Quick on NHL:n historian jaetulla 22. sijalla nollapelien lukumäärässä.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings otti maukkaan 1-0 -kotivoiton Minnesota Wildista yön NHL-kierroksella.

McLellanin joukkueen päätähdet olivat maalivahti Jonathan Quick, joka torjui 21 kertaa joukkueen maalilla ja samalla kauden ensimmäisen nollapelin sekä kanadalaissentteri Gabriel Vilardi, joka iski Kingsin ainoan maalin.

Kanadalaisen kauden kymmenes maali syntyi päästöerässä ajassa 53.57. Esityön maaliin tekivät Anze Kopitar ja Drew Doughty. Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Marc-Andre Fleury torjui vieraiden maalilla 29 laukausta.

Quickin nollapeli tarkoittaa sitä, että Sotshin olympialaisissa 2014 Yhdysvaltain maalilla pelannut maalivahti on jokaisella 15 kaudellaan NHL:ssä torjunut vähintään yhden nollapelin. Samalla yhdysvaltalainen torjui uransa 17. voiton Wildia vastaan. Urallaan Quickilla on koossa 57 nollapeliä yhteensä.

– Teimme kaikki pienet jutut oikein tänään. Otimme vain yhden rangaistuksen tänään ja se on tärkeää Wildin kaltaista joukkuetta vastaan, joka osaa luoda paikkoja. Joukkue otti paljon blokkeja, siivosi paluukiekkoja ja piti Wildin poissa paikoilta. Pitkässä juoksussa tämä on tapa, miten voitetaan pelejä, kertasi Quick ottelun jälkeen.

Ottelun toisessa erässä nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun Wildin venäläistähti Kirill Kaprizov täräytti poikittaisella mailalla Doughtya leukaan. Kaprizov sai tilanteesta viiden minuutin rangaistuksen, mutta Kings ei onnistunut pitkällä ylivoimallaan.

– Nämä on taas niitä iltoja, että ylivoiman ollessa vähän terävämpää, niin peli olisi ollut 3-0, mutta tämä on tätä, kertasi McLellan.

Kahden ottelun voittoputkessa oleva Kings jatkaa kotikaukalossaan torstain vastaisena yönä Chicago Blackhawksia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL