Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Liigassa mahalaskuun ajautunut joukkue kiinnitti runkopelaajiaan – ”Ehkä voisimme kutsua…”

HPK:n Antti Pihlström
AOP

Liigan vahvasti aloittanut, mutta sittemmin melko pahastikin kyykännyt Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt kovat kiinnitykset ensi kaudeksi. Organisaatio on tehnyt jatkosopimukset kahden luottohyökkääjän kanssa. Jarno Pikkaraisen miehistö taistelee tällä kaudella tiukasti pudotuspelipaikoista ja on jokaisena iltana vaikeasti voitettava joukkue.

Liigassa maajoukkuetauolle lähdettäessä sijalla kymmenen oleva Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt kovat kiinnitykset. HPK on kiinnittänyt joukkueen luottohyökkääjät Antti Pihlströmin sekä Ossi Ikosen jatkosopimuksiin. Pihlström on tehnyt alkukauden 20 otteluun tehot 1+3 ja Ikonen on syöttänyt yhden maalin. Kummankin hyökkääjän sopimukset ovat yksivuotiset.

– Molemmat ovat meidän kokeneita runkopelaajia, jotka pystyvät pelaamaan eri pareissa ja ketjuissa. Antti on tärkeä palanen meidän kärkiketjuissamme ja pystyy mukautumaan rooliin kuin rooliin. Ossi on taas erinomainen luistelija ja tärkeä palanen meidän alivoimapeliä. On tärkeää, että saamme pidettyä tietyistä runkopalasista kiinni. Ehkä voisimme kutsua Anttia ja Ossia peruspilareiksi joukkueessamme, kertoo urheilujohtaja Mika Toivola organisaation tiedotteessa.

HPK:lla on yhteensä Liiga-kaudelle 2023-24 14 pelaajasopimusta, joista yhdessä on seuran vielä käyttämätön optio.

Maajoukkuetauolle lähdettäessä Jarno Pikkaraisen valmentama joukkue oli voittanut vain yhden edellisestä yhdeksästä ottelusta. Kolmeen viimeiseen peliin ennen taukoa joukkue oli onnistunut vain kolmesti maalinteossa. Maajoukkuetauon jälkeen HPK kohtaa kotijäällä Turun Palloseuran ja heti seuraavana päivänä Jyväskylän JYP:n vieraissa.

Alkukauden osalta joukkueen tehokkain pelaaja on ollut kanadalaislaituri Michael Joly, joka on onnistunut tekemään kuusi maalia ja yhteensä 15 tehopistettä alkukauden kamppailuihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga