Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Aleksander Barkovin seurakaverista huojentavia uutisia! – Paluu kaukaloon selvillä

Florida Panthers saa Aaron Ekbladin takaisin kokoonpanoon.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa tällä hetkellä kahdeksatta sijaa hallussaan pitävä Florida Panthers sai huojentavia uutisia. Paul Mauricen valmentama joukkue on joutunut tulemaan jo pitkään toimeen ilman joukkueen parasta puolustajaa. Tällä hetkellä tilanne näyttää siltä, että Aleksander Barkovin lisäksi joukkueen tärkein pelaaja on palaamassa piakkoin kokoonpanoon.

Aleksander Barkovin, Eetu Luostarisen, Anton Lundellin ja Aleksi Heponiemen edustama Florida Panthers on saamassa loistavia uutisia. Paul Mauricen valmentaman joukkueen ykköspuolustaja Aaron Ekblad on lähellä paluuta peleihin. Kanadalaispuolustaja loukkaantui alkukauden kolmannessa pelissä, kun Panthers kohtasi sarjaa johtavan Boston Bruinsin. Lokakuun puolivälistä asti pois peleistä ollut Ekblad on mitä ilmeisemmin saanut kuntoutettua itsensä lähes täysin takaisin pelikuntoon.

Panthers aloitti marraskuun pitkällä NHL:n läntisen konferenssin vieraskiertueella. Joukkue kohtasi vierasotteluissa Arizona Coyotesin, San Jose Sharksin, Los Angeles Kingsin ja Anaheim Ducksin. Tiukalta vieraskiertueelta joukkue nappasi kaksi voittoa mukaansa sekä yhteensä neljä pistettä. Tällä viikolla joukkue pelaa kotiottelut Carolina Hurricanesia ja Edmonton Oilersia vastaan. Päävalmentaja Maurice uskoo, että Ekblad palaa kokoonpanoon Oilersia vastaan pelattavaan otteluun. Tässä kotipeliputkessa Panthers pelaa yhteensä viisi kotiottelua putkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL