Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hallitsevalle Stanley Cup -mestarille karmeita uutisia! – Tähtipelaajat jopa viikoiksi sivuun

Colorado Avalanchen venäläistähti Valeri Nichushkin.
AOP

Tampereella viime viikonloppuna kaksi peliä Columbus Blue Jacketsia vastaan pelannut Colorado Avalanche sai ikäviä uutisia. Joukkueen kaksi tärkeää pelaajaa joutuu viikoiksi sivuun alavartalovammojen takia ja yksi luottopelaaja on sivussa lyhyemmän aikaa. Tämä vaikeuttaa merkittävästi joukkueen tekemistä lähitulevaisuudessa, mutta NHL:n pudotuspelit eivät kuitenkaan ole vaarassa.

Hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kertoi joukkueestaan ikäviä uutisia tiistaina. Joukkueen venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin joutui nilkkaleikkaukseen ja on sivussa vielä pitkään peleistä. Nichushkinin lisäksi joukkue menetti huippulupaavan puolustajan eli Bowen Byramin viikoiksi sivuun alavartalovamman takia. Byram ei pelannut Tampereella kuin perjantain ottelun. Lisäksi joukkueen huippupuolustaja Sam Girardin tilannetta seurataan päivä kerrallaan. Girard kärsii pienistä vammoista.

Nichushkin kirjoitti Avalanchen kanssa kesällä hurjan kahdeksan vuotisen jatkosopimuksen. Läpi kevään pudotuspelit Stanley Cupin voittamiseen saakka murtuneella jalalla pelannut venäläinen on saanut tällä kaudella vyölleen seitsemän ottelua. Näissä on syntynyt 12 tehopistettä ja maali jokaiseen otteluun. Byram on aloittanut kauden myös vahvasti, sillä kymmeneen peliin on kertynyt viisi tehopistettä. Girardilla on vyöllä tältä kaudelta 11 ottelua ja näissä on syntynyt neljä tehopistettä.

Joukkueen kokoonpanosta puuttuu ennestään jo kapteeni Gabriel Landeskog, joka kävi syksyllä uudessa polvileikkauksessa.

Nathan MacKinnon on alkukauden osalta joukkueen tehokkain pistemies. Kanadalainen tähtisentteri on iskenyt 11 otteluun tehot 3+16.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL