Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Järkyttävä hetki NHL-ottelussa! – Tähtihyökkääjä loukkaantui vakavasti (päivitetty)

Edmonton Oilersin Evander Kane sai yhden ottelun pelikiellon.
AOP

Tampa Bay Lightningin ja Edmonton Oilersin välisessä NHL-ottelussa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin hirveä tilanne. Ottelun toisessa erässä varsin harmittoman näköisessä tilanteessa Oilersin tähtihyökkääjä Evander Kane loukkaantui ja lähti kiireen vilkkaa sairaalaan. Tällä hetkellä hyökkääjän tilasta ei ole tarkempaa tietoa.

Tampa Bay Lightningin ja Edmonton Oilersin välinen NHL-ottelu sai karmean käänteen ottelun toisen erän alussa. Oilersin tähtihyökkääjä Evander Kane liukui vaarattoman näköisessä tilanteessa luistimet edellä päin laitaa. Tilanteessa Kanen ranteet jäivät paljaiksi ja Lightningin hyökkääjä Pat Maroonin luistimen terä osui hyökkääjän paljaaseen ranteeseen.

Luistimen terä viilsi haavan Oilersin kanadalaispelaajan ranteeseen, joka nousi nopeasti jäästä ylös ja luisteli kohti vaihtoaitiota, ja sitä kautta pukuhuonetta. Kane sai huoltajalta välittömästi pyyhkeen käteensä, jotta verta vuotanut käsi saatiin suojaan sekä suurin verenvuoto kuriin.

Ottelussa tilanne oli Kanen loukkaantuessa Oilersille 2-1 Connor McDavidin ylivoima- ja Warren Foegelen alivoimamaalilla. Toisessa erässä Oilers siirtyi vielä 3-1 -johtoon Leon Draisaitlin ylivoimamaalilla. Lightningin ainokaisesta vastasi tuohon mennessä Brandon Hagel avauserässä syntyneellä maalilla.

Päivitys Kanen tilanteeseen kello 4.33.

Oilers tiedotti ennen kolmatta erää, että Kanen tila on vakaa ja hyökkääjälle tehdään hoitoja paikallisesa sairaalassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL