Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähden hurja maalitahti huomioitiin hienolla tavalla!

Dallas Starsin yhdysvaltalaistähti Jason Robertson.
AOP

NHL:ssä on jälleen yksi peliviikko takana ja tuttuun tyyliin maailman paras jääkiekkosarja palkitsi menneen viikon parhaat pelaajat. Pelaajista palkinnot menivät tutuille nimille, vaikka viime viikon ykköstähti ei ollut koko kolmikossa edes mukana. Kakkostähdeksi valittu pelaaja nähtiin kahdessa ottelussa Tampereella menneen viikon aikana.

NHL on valinnut menneen peliviikon tähdistön. Ykköstähdeksi sarja valitsi Dallas Starsin yhdysvaltalaishyökkääjä Jason Robertsonin. Kakkostähti meni Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnonille, joka pelasi vain kaksi ottelua viime viikolla. Kolmostähti meni San Jose Sharksin ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonille, joka pelasi maagisen viikon.

Robertson oli hurjassa vireessä. Stars voitti kaikki kolme viikon otteluaan ja yhdysvaltalainen teki yhteensä kahdeksan tehopistettä. Kesällä neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen joukkueen kanssa tehnyt hyökkääjä on tällä hetkellä viiden ottelun maaliputkessa, joka alkoi lokakuun 27. päivä. Tuona aikana Robertson on takonut kuusi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Stars on tällä hetkellä toisena NHL:n läntisessä konferenssissa. Joukkue on kerännyt 12 ottelusta kahdeksan voittoa ja yhteensä 17 pistettä.

Kakkostähdeksi valittu MacKinnon syötti seitsemän maalia, kun Avalanche kaatoi kahdessa Tampereella pelatussa ottelussa Columbus Blue Jacketsin. Avalanche otti viikonloppuna voitot tylyin 6-3 ja 5-1 -lukemin. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 19 tehopistettä ja on koko pistepörssin kuudes.

Kolmostähdeksi valittiin ruotsalaispuolustaja Karlsson, joka teki kolmeen otteluun samat tehot kuin Robertson eli 4+4. Karlsson teki viime viikolla hattutempun Anaheim Ducksia vastaan, joka oli puolustajan uran ensimmäinen. Ducksia vastaan ruotsalaisen 3+1 tehot eivät kuitenkaan riittäneet. Karlsson on tällä kaudella tehnyt jo kymmenen maalia ja ne syntyivät 13 ensimmäiseen otteluun- Sharksilla on tämän kauden ajalta tilillä kolme voittoa ja yhteensä yhdeksän pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL