Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllättäjäjoukkueen voittoputki tylysti katki – ”Emme olleet teräviä tänään”

Buffalo Sabresin Kyle Clague ja Victor Olofsson juhlivat maalia.
AOP

NHL:ssä monen monta kautta pohjamudissa pyörinyt Buffalo Sabres kärsi tappion NHL:n tähtijoukkue Carolina Hurricanesin vieraana. Sabresin tappio tarkoitti sitä, että joukkueen pitkä voittoputki katkesi ja joukkue joutuu yrittämään uuden aloitusta heti kovaa joukkuetta vastaan. Sabres kohtaa seuraavassa ottelussa Tampa Bay Lightningin vieraissa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Vahvaan lentoon alkukaudesta noussut Buffalo Sabres kärsi ison tappion Carolina Hurricanesin vieraana lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Sabres taipui vieraskaukalossa 5-3 -lukemin ja oli läpi illan altavastaaja, vaikka johtikin peliä avauserässä kahteen kertaan.

Sabresilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Jacob Bryson ja Victor Olofsson avauserässä. Ruotsalainen tähtipuolustaja Rasmus Dahlin iski 5-3 -kavennusmaalin ottelun viimeisellä sekunnilla Antti Raannan selän taakse, joka torjui ottelussa 22 kertaa Hurricanesin maalilla.

– Emme olleet teräviä tänään ja on pakko sanoa, että muutamat meidän parhaista pelaajista eivät oikein näyttäneet itseltään. Sellaista sattuu joskus ja he yrittivät taistella pelin läpi. En kyseenalaista heidän kamppailuhaluaan tai heidän yritystään, tämä on tällaista, kommentoi Sabresin päävalmentaja Don Granato.

Yksi Sabresin huippupelaaja, joka ei näyttänyt itseltään oli ykkössentteri Tage Thompson. Thompson oli iskenyt kolmeen edelliseen peliin 11 tehopistettä, mutta jäi täysin varjojenmaille Hurricanesia vastaan. Yhdysvaltalainen voimahyökkääjä pelasi ottelussa yli 18 minuuttia, mikä oli hyökkääjistä eniten, mutta häntä varjosti läpi illan Hurricanesin paras puolustava sentteri eli Jordan Staal.

Granato otti tappion kuitenkin positiivisuuden kautta ja ymmärtää sen, että joukkue on kasvuvaiheessa.

– Minusta Hurricanesin taitopelaajat veivät meidän vastaavia tämän illan ottelussa. Meillä on nuoret pelaajat keräämässä kokemusta näistä peleistä ja he tulevat näkemään paljon videota matsin jälkeen. Nämä on niitä pelejä, kun haluat pelata huippuja vastaan ja tällaisissa halleissa. Opitaan virheistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL